Haberler

'Yılın Aile Dizisi İki Dünya Arasında'

Güncelleme:

Fatih Koleji öğrencileri yılın en iyi aile dizisi olarak Samanyolu Televizyonunda hafta içi her akşam yayınlanan İki Dünya Arasında dizisini seçti.

Fatih Koleji öğrencileri arasında yapılan anket sonucu ayrıca gençlerin dizi izleme tercihlerini ortaya çıkardı.

Fatih Koleji Çobançeşme Kampüsü'nde bugün yapılan törenle dizide oyunculuklarıyla dikkat çeken İnanç Ömer Benlioğlu (Selim Hoca), Meltem Dağ (Sahra), Ahmet Bozkuş (Ahmet Hoca), Çiğdem Çelen Yılmaz (Hanımşah) ve Cengiz Okuyucu (Recai) da gençler tarafından ödüle layık görüldü. Ayrıca dizinin yapım şirketi Bosphorus Film Makers adına dizinin Yapım Koordinatörü Recep Çakıroğlu ile yönetmeni Tolga Çetin de ödüllendirildi.

Türk televizyonlarının ilk ve tek interaktif dizisi olma özelliğini taşıyan İki Dünya Arasında dizisi yönetmeni Tolga Çetin, ödül töreninde gençlere mesleğinin inceliklerini de anlattı. Radyo, TV ve sinema bölümlerine ilgi duyan öğrencilerle konuşan Çetin, işin tüm detaylarına hakim olmak için çok çalışmanın ve mutlaka farklı işlere imza atmanın çok önemli olduğunu söyledi.

İki Dünya Arasında ekibi olarak gerek sosyal duyarlılık projeleri, gerek interaktif yapısı, gerekse de set uyumu nedeniyle başarılı olduklarından bahseden Çetin, haftanın 5 günü yayınlanan bir diziyi çekebilmek için iyi bir yapım şirketiyle çalışmanın yanı sıra ekibin de çok önemli olduğunu ve çok iyi bir ekip ile çalıştığını ifade etti.

Güncel olaylara insancıl bir şekilde yaklaşarak da fark yarattıklarını aktaran Çetin, önümüzdeki bölümlerde de seyirciyi yine Türkiye'nin güncel konularından yakalayacaklarını açıkladı. Dizi oyuncuları İnanç Ömer Benlioğlu, Meltem Dağ, Ahmet Bozkuş, Çiğdem Çelen Aslan, Cengiz Okuyucu ile Yönetmen Tolga Çetin ve Yapım Koordinatörü Recep Çakıroğlu da ödüllerini okul müdürü Uğur Tombul'dan aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Bozkuş Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title