Haberler

Yıldızların En Yakın Dostları

Yıldızlar, tüm streslerini ev hayvanlarıyla atıyor.

Hollywood'un ünlü isimleri, yakın akrabaları ve birkaç arkadaşları dışında en çok hayvanlarına güveniyor. Onları çoğu zaman turnelerinde bile yanlarında taşıyan yıldızlar, ev hayvanlarına duydukları sevgiyi de her an ifade etmekten çekinmiyor.

HAYAT ONLARLA KEYİFLİ

Yıldızlar; sık sık hayvanlarıyla çektirdikleri fotoğrafları Facebook, Twitter ve Instagram gibi sosyal paylaşım sitelerine de koyuyor. Streslerini hayvanlarıyla oynayarak atan ünlü isimler, onlar sayesinde hayatlarının daha keyifli hale geldiği görüşünde.

CARRIE UNDERWOOD

Ünlü şarkıcı, Ace ve Penny isimli köpekleriyle neredeyse tüm gün beraber. "Onlarsız bir ev ve hayat düşünemiyorum" diyen Carrie Underwood, turnelerine bile köpeklerini götürüyor.

TAYLOR SWIFT

Ünlü şarkıcı, kedisi Meredith'e büyük bir hayranlık besliyor. Kedisinin kendisine uğurlu geldiğine inandığını söyleyen Taylor Swift, ödül törenlerinden önce kedisiyle çekilmiş bir fotoğrafını muhakkak Twitter hesabından paylaşıyor.

IAN SOMERHALDER

'The Vampire Diaries' dizisinin yakışıklı vampiri Ian Somerhalder, kedisi Moke ile yolculuk yapmaya bayılıyor. Kedisini her gittiği yere götüren Somerhalder, ona duyduğu sevgiden yola çıkarak sokak hayvanlarını korumak için de bir vakıf kurdu.

BRUNO MARS

İkinci albümü için çalışmalarını sürdüren Bruno Mars, köpeği Geronimo'nun en yakın arkadaşı olduğunu söylüyor. Mars, köpeğinin her şeyi ile de kendisi ilgileniyor.

MILEY CYRUS

Genç şarkıcı, köpeği Ziggy'ye bayılıyor. Sık sık birlikte çekilen fotoğraflarını Twitter hesabından hayranlarıyla paylaşan Miley Cyrus, köpeğinin doğum gününü ve anneler gününü de kutluyor!

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Ian Somerhalder Hollywood Facebook Twitter Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title