Haberler

Yıldızeli Ziraat Odası'ndan Çiftçilere Büyük Kolaylık

Yıldızeli ilçesi Ziraat Odası Başkanlığı yapmış olduğu çalışmalarla çiftçilere büyük kolaylıklar sağlama devam ediyor.

Yıldızeli ilçesi Ziraat Odası Başkanlığı yapmış olduğu çalışmalarla çiftçilere büyük kolaylıklar sağlama devam ediyor.

Ziraat Odası Başkanı Ali Balbay yaptığı açıklamada odanın çalışmalarını değerlendirdi. Balbay, "Bizler Yıldızeli Ziraat Odası yönetimi olarak göreve geleli henüz birinci yılımızı doldurmadan birçok çalışmalara imza attık. Yapmış olduğumuz çalışmalarda çiftçilerimizle sürekli istişare içerisinde olmaya büyük özen gösterdik. Yönetim kurulu olarak her zaman çiftçilerimizin yanında olacağımızı taahhüt ettik ve etmeye de devam edeceğiz. Son olarak tarımsal destekleme dosyalarını ücretsiz olarak odamızda doldurmaya başladık. Bundan önceki dönemlerde çiftçilerimiz kendi imkanlarınca doldurmaya çalışıyorlardı. Bu uygulamada beraberinde onlar için birçok sorunu getirmekteydi. Çiftçimizin bir kısmı dosyaların yanlış doldurulması nedeniyle desteklemeden tam manasıyla faydalanamıyorlardı. Ayrıca dışarda arzuhalcilere doldurtarak ceplerinden para veren çiftçilerimiz vardı. Bu sorunu ortadan kaldırmak amacıyla odamız bünyesine sözleşmeli olarak 2 personel aldık ve ücretsiz olarak dosyalarını biz dolduruyoruz. Bu çalışmanın ardından çiftçilerimizin memnun olduklarını görmek bizleri son derece mutlu ediyor. "dedi.

Toprak Mahsulleri Ofisi ile yapılan görüşmeler sonucunda hububat alımında yardımcı olduklarını söyleyen Balbay,"Yaklaşık 2 ay boyunca ofis açık kalarak çiftçilerimizin hububatlarını aldı. Bu süre zarfından sürekli çiftçilerimizle ilgilenerek bir takım ihtiyaçlarını da karşılamaya çalıştık."diye konuştu. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yıldızeli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title