Haberler

Yıldızeli Birlikspor Güreşte Fark Attı

Rize’de 4-6 Nisan tarihleri arasında yapılan 13-14 yaş okullar arası serbest güreş müsabakalarında Yıldızeli Birlikspor Güreş Kulübü 6 güreşçiyle 6 derece yaparak rakiplerine fark attı.

Rize'de 4-6 Nisan tarihleri arasında yapılan 13-14 yaş okullar arası serbest güreş müsabakalarında Yıldızeli Birlikspor Güreş Kulübü 6 güreşçiyle 6 derece yaparak rakiplerine fark attı.

Yıldızeli Birlikspor Güreş Kulübü sporcularından 32 kiloda Furkan Hançerli birinci, Alperen Türkmen üçüncü, 35 kiloda Hafızcan Hasdemir ikinci, 42 kiloda Doğan Hançerli birinci, Coşkun Keleş üçüncü, 59 kiloda Batuhan Ercan ikinci oldu ve 6 sporcu 6 derece yaparak rakiplerine fark attı.

Almış oldukları derece ile Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanan güreşçiler Belediye Başkanı Yılmaz Navruz'u makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Navruz, almış oldukları başarılardan dolayı hepsini tek tek tebrik etti ve kendilerini daha güzel yerlerde, daha iyi derecelerde görmek istediğini vurguladı.

Aynı zamanda antrenörler Yusuf Geldi, Bilal Tanrıverdioğlu ve Kenan Kartal'ı da tebrik eden Başkan Navruz, onlarında sıkıntılarını dinledi ve ilerleyen zamanlarda kendileriyle tekrar görüşerek sorunların çözümü için yardımcı olacağını belirtti. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yıldızeli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title