Haberler

Yıldız ve Genç Bayanlar Dünya Boks Şampiyonası'na Doğru

Görüntü Dökümü: Açık alanda antreman yopan sporcular, Kapalı salondaki açlışmalar, Genç Bayan Boks Milli Takım Antrenörü Nedim Baba'nın açıklamaları Yıldız ve Genç Bayanlar Dünya Boks Şampiyonası'na doğru- Milli takım antrenörü Baba: "Dünya Şampiyonasından madalyalarla dönmek istiyoruz" Genç Bayan Boks Milli Takım Antrenörü Nedim Baba, "Dünya Şampiyonasından madalyalarla dönmek istiyoruz" dedi.

Görüntü Dökümü: Açık alanda antreman yopan sporcular, Kapalı salondaki açlışmalar, Genç Bayan Boks Milli Takım Antrenörü Nedim Baba'nın açıklamaları Yıldız ve Genç Bayanlar Dünya Boks Şampiyonası'na doğru- Milli takım antrenörü Baba: "Dünya Şampiyonasından madalyalarla dönmek istiyoruz" Genç Bayan Boks Milli Takım Antrenörü Nedim Baba, "Dünya Şampiyonasından madalyalarla dönmek istiyoruz" dedi.Baba, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tayvan'da mayıs ayında yapılacak Yıldız ve Genç Bayanlar Dünya Şampiyonası hazırlıkları kapsamında Çankırı'da düzenlenen kampın devam ettiğini aktardı. Önemli başarılara imza atmış sporcuların yer aldığı kampın çok iyi geçtiğini dile getiren Baba, "Takımımızda Dünya ve Avrupa Şampiyonasında ülkemizi çok iyi şekilde temsil etmiş sporcularımız var. Onlar bugüne kadar önemli başarılar elde etti. Elimizden geleni yapıyoruz. Sporcularımız çok gayretli, çok güzel çalışıyorlar, uyumumuz çok iyi" diye konuştu. Antrenör Baba, kampa hangi sporcularla gideceklerinin kesinleşmediğini söyleyerek, "Kampta 21 sporcumuz var. Bayan Boks Milli takımı olarak 10 sıklette Dünya Şampiyonasına katılacağız ama şu anda daha sıkletlerimiz belli değil. Dünya Şampiyonası olduğu için ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek sporcuları seçmemiz gerekiyor. Bu yüzden çok dikkatli çalışıyoruz" ifadesini kullandı.Kampın 16 Nisan'da sona ereceğini belirten Baba, "Dünya Şampiyonasından madalyalarla dönmek istiyoruz" dedi.

Kaynak: AA / Spor

Çankırı Tayvan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title