Haberler

Yıldız ve Genç Bayan Milli Boks Takımları Mersin'de Kampa Girdi

Yıldız ve Genç Bayan Boks Milli Takımları, 19-26 Temmuz 2014 tarihleri arasında İtalya’nın Asisi kentinde düzenlenecek olan Yıldız Genç Bayanlar Avrupa Boks Şampiyonası’na hazırlanmak üzere Mersin’de kampa girdi.

Yıldız ve Genç Bayan Boks Milli Takımları, 19-26 Temmuz 2014 tarihleri arasında İtalya'nın Asisi kentinde düzenlenecek olan Yıldız Genç Bayanlar Avrupa Boks Şampiyonası'na hazırlanmak üzere Mersin'de kampa girdi.

Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Yıldız ve Genç Bayan Boks Milli Takımlarının 27 Haziran'da başlayan Mersin kampı, 17 Temmuz'a kadar devam edecek. Genç Bayan Boks Milli Takımı, hazırlıklarını Genç Milli Takım Baş Antrenör Baykan Arslan yönetiminde, Antrenörler Fazlı Us, Vedat Demirkol ve 8 sporcuyla kampı sürdürürken, Yıldız Milli Takımı ise Baş Antrenörü Ahmet Çınar yönetiminde, Antrenörler İshak Tiryaki, İbrahim Gündoğdu, Yaşar Aydın ve 10 sporcu ile kampta hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Kampta bulunan milli sporcular içerisinde 13-28 Ağustos 2014 tarihleri arasında Çin'in Nanjina kentinde yapılacak olan 'Gençlik Olimpiyatları'na da katılacak olan Nermin Islık ve Esra Yıldız da yer alıyor.

Milli Takımları kampta ziyaret eden Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Ahmet Tarakçı, Takım Antrenörlerinden Türkiye Boks Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Ahmet Kara ile birlikte yapılan hazırlık çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldı ve sporcularla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Kamp süreciyle ilgili olarak ortak bir değerlendirme yapan Genç Milli Takım Baş Antrenörü Baykan Arslan ve Yıldız Milli Takımı Baş Antrenörü Ahmet Çınar, son derece iyi bir kamp süreci geçirdiklerini belerterek, "Mersin kampında 7 antrenör ve 18 sporcu ile birlikte çalışmalarımızı günde çift idmanla sürdürmekteyiz. Mersin'de kampa girmiş olmaktan oldukça memnunuz. Mersin'in, iklim bakımından önümüzdeki Avrupa şampiyonasını yapacağımız İtalya'nın iklim şartlarıyla hemen hemen aynı düzeyde olması bizim ve sporcularımız için avantaj. Bizlere kampa girdiğimiz günden bugüne oldukça misafirperver davranarak kendimizi daha rahat hissetmemizi sağlayan Türkiye Boks Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Ahmet Kara'ya, bu şartları sağlayan Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Ahmet Tarakçı ve personeline teşekkür ediyoruz. Bu kamp sürecinin bizler için çok olumlu geçtiğinin altını bir kez daha çizerek, ülkemizi temsil edecek sporcularımızın şampiyonalarda en iyi dereceleri alacaklarına inanıyoruz" diye konuştular.

Tarakçı ise "Yıldız ve Genç Bayan Boks Milli Takımlarımızın ilimizde kamp yapmalarından dolayı çok memnunuz. İl Müdürlüğü olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya çalışıyoruz. Milli takım antrenörlerimiz, boks il temsilcimiz ve milli boksörlerimizle tek tek konuşup bilgiler alarak görüş alışverişinde bulunduk. Bu kamp dönemini Mersin'de geçirmiş olduklarından oldukça memnun olduklarını dile getirdiler. Umarım önlerindeki şampiyonalarda ülkemizi en iyi şekilde temsil edecekler. Bayrağımızı İtalya ve Çin'de yapılacak olan şampiyonalarda en üste taşıyacaklarına inancım sonsuz. Milli takım antrenörlerimize ve milli sporcularımıza başarılar diliyorum" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yıldız Genç İtalya Mersin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title