Haberler

Yıldız Tilbe: Akıl Hastanesine Yattım Akıllı Çıktım

Güncelleme:

Ünlü sanatçı, verdiği bir röportajda "Hiç terapiye gittiniz mi?" sorusuna, "Üç kere Balıklı Rum'a, iki kere Lape'ye yattım yavrum. Ama akıllı çıktım." dedi.

Bir gazetenin haftasonu eki için Ayşe Arman ile röportaj yapan Yıldız Tilbe, samimi açıklamalarda bulundu. İşte Tilbe'nin sırlarını açtığı o röportaj:

"EVLİ ADAMA AŞIK OLDUM, KANSER OLDUM"

Kendinden memnun musun?: Genel olarak evet. Kişisel memnuniyetsizliklerim var tabii, "Az ye!" diyorum, çok yiyorum, "Beş tane iç şu mereti!" diyorum daha fazla içiyorum. Ama onun dışında kendimle barışığım…

Bir dönem kanserle boğuştun?: Evet, boğuştum. Âşık oldum hayatım, köpek gibi. Adam evli çıktı, benim değildi. Çok üzüldüm. Ölüyordum. Şaka değil! Onu düşündüğüm zaman içimde bir şey vardı büyüyordu, hissediyordum. Bir gittim hasta çıktım, iyi mi? Hastaneye yattım, düşünmemeye çalıştım, attım attım o içimdeki kötü şeyi elimden geldiğince. Sonra adamı unuttum, rahatladım Allah'ıma bin şükür. Âşık oldum mu, çok derin yaşıyorum aşkı. Yine öyle sevebilirim. Ama kimseyi öyle sevmek istemiyorum.

"BOYU DEVRİLSİN!"

Adam n'aptı peki?: Boyu devrilesice, n'apacak? Evine döndü her evli erkek gibi. Evli erkekler, bekâr erkeklerden daha cüretkar ve cesaretli kadınlara karşı. Ve daha yalancılar… Adam hem sevgilisini mahvediyor hem karısını... Sonra hiç bir şey olmamış gibi evine dönüyor.

Aşksız kalmak koymuyor mu sana?: Oluyorum ara sıra âşık. Ama platonik. Fakat çok kıskancım. Birini beğeniyorum diyelim uzaktan. Adamın onu beğendiğimden haberi bile yok. Ben ise, onun beni aldatma ihtimali üzerine, onu öldürme planları kurmaya başlıyorum. Düşün yani! Normal olmadığım kesin!

"BALIKLI RUM'A YATTIM, AKILLI ÇIKTIM"

Sen hiç terapiye falan gittin mi?: Ben üç kere Balıklı Rum'a, iki kere Lape'ye yattım yavrum. Ama akıllı çıktım Allah'a bir şükür!

Ne diyor terapistler bunları anlatınca?: Terapistle böyle konuşmuyorum tabii. Kucağımda bir kutu mendil ağlıyorum. Zaten artık terapiye de gitmiyorum. Ne anlatacağım terapiste? Ne diyeceğim? Ya da o bana ne yapabilir? Ne der de beni sakinleştirir? İnsan, yalnız şu hayatta. Kim olursa olsun, derdi ne olursa olsun, kendi başına halletmek zorunda.

"İNSANLAR İNTİHAR ETMESİN DİYE PİYASAYA SÜRMEDİM"

Şarkı sözlerinde duygu sömürüsü yaptığını iddia edenlere verdiğin cevap ne?: Yok ya, hepsi gerçek onların. Bazıları o kadar gerçek ki söylemiyorum. İnsanlar intihar etmesin diye piyasaya sürmediğim şarkılarım var. Hep attım onları. Âşık olduğum dönem yazmıştım. Ağır duygular, kavramlar. Baktım, ben dayanamıyorum. E gençler var. 14-15 yaşında. Deli yaşıyorlar. Onlara iyi gelmez diye attım.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yıldız Tilbe Ayşe Arman Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (98)

tugiacar:

Bu sanat camiasında içi dışı bir olan nadir sanatçılardan hem de gerçek sanatçı

43
1
yanıtYanıtla
RıdwanMobil-IOS:

İboya ağzının payını verebilen tek kişi helal olsun

34
2
yanıtYanıtla
elifffMobil-ANDROID:

samimiyetine tam puan azcikda kendine baksan yildiz olursunn :)

35
1
yanıtYanıtla
Zaza Kürdü:

En azından dürüst biri çoğu sanatçı gibi değil

33
3
yanıtYanıtla
murat canlı:

Seviyorum seni kim ne derse desin.delisin melisin ama sanatcisin

34
0
yanıtYanıtla
tripp:

çirkin yaratık

5
28
yanıtYanıtla
Elmero Mobil-IOS:

Aman tanrim tipe bak ya sekli kaymis

3
26
yanıtYanıtla
Gül:

Ablam seni oldun gibi seviyorum . Sarkilarida süper!

24
4
yanıtYanıtla
İyi besteci:

Öyle ya da böyle. Yaptığının her zaman arkasında olan, neyse o olduğunu söyleyen gizlemeyen bir kadın. Çok iyi bir söz ve besteci. Demek, o sözler derin bir yaşanılmışlıktan sonra yazılmış: Ama evlisin, benim değilsin, yıllar önce nerdeydin, çok geciktik sevgilim. . .

28
0
yanıtYanıtla
kekorec:

allahim bu nasil bi cirkinliik

6
21
yanıtYanıtla
Tüm 98 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title