Haberler

Yıldız Teknik Üniversitesi Patentin Yıldızlarını Seçiyor

Güncelleme:

Yıldız Teknik Üniversitesi, Teknoloji Transfer Ofisi Çalık Holding Ana Sponsorluğunda ve Elginkan Vakfı desteğiyle Patentin Yıldızlarını seçiyor.

Yıldız Teknik Üniversitesi, Teknoloji Transfer Ofisi Çalık Holding Ana Sponsorluğunda ve Elginkan Vakfı desteğiyle Patentin Yıldızlarını seçiyor.

Yıldız Teknik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, üniversitelerde üretilen bilginin endüstriyel, ticari, sosyal ve kültürel değere dönüştürülmesi amacıyla, 'Yıldızlı Patentler' yarışmasını başlatıyor. Türkiye'nin bilim, teknoloji ve sanayide fark oluşturma yeteneğinin geliştirilmesine katkıda bulunması için düzenlenecek olan yarışmaya her kesimden paydaşın katılımı hedefleniyor.

Yıldız Teknik Üniversitesi Teknoloji Transfer Merkezinin 31 Ekim'de YTÜ Yıldız Yerleşkesi Oditoryum Salonunda düzenleyeceği 'Yıldızlı Patentler' yarışması boyunca alanında uzman üst düzey yöneticilerin katılacağı paneller ve etkinlikler de düzenlenecek. Etkinlikte ayrıca, YTÜ ve diğer üniversitelerden katılan öğrenci, akademisyenlerin yanı sıra, projesine, fikri başarılı olan herkes, fikrini kazanca dönüştürebilecek.

Öte yandan, tüm patent ve projelere pazara çıkma imkanı sağlanacak olan etkinlikte ayrıca, sergi alanında patent sahiplerine, fikirlerini tanıtma ve sergileme imkanı da sunulacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yıldız Teknik Üniversitesi Çalık Holding Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title