Haberler

Ünlü Oyuncu Selin Şekerci'nin Hayatından Dram Çıktı

Güncelleme:

Çoban Yıldızı dizisinde Zühre karakterine can veren Selin Şekerci, 8 yaşındayken ayağını kaybetme tehlikesi geçirdiğini, en yakın arkadaşının ölümüne tanık olduğunu anlattı.

Son yılların yıldızı parlayan oyuncusu Selin Şekerci, hayatına dair bilinmeyenleri Hürriyet gazetesine anlattı. Dram dolu bir hayatı olduğunu anlatan ünlü oyuncu, beş yaşındayken anne ve babasının ayrılığıyla karşılaşmış. 8 yaşında geçirdiği trafik kazası sonucu bacağını kaybetmekten son anda kurtulmuş.

HAYATINDAKİ 'SEVGİ' EKSİKLİĞİNİ OYUNCULUK TAMAMLADI

Çoban Yıldızı dizisindeki rolüyle bilinen Selin Şekerci, küçük yaşta ailesindeki parçalanmanın hayatını etkilediğini belirtti. Ayrılık dönemlerinde sevgi eksikliği hissettiğini belirten Şekerci, sahnede karşılıksız sevgiyi bulduğunu anlatarak, "İnsanların seni sevmesi, alkışlar, gözünün içine hayranlıkla bakmaları benim gibi bir çocuğu çok pozitif etkiledi." ifadelerini kullandı.

AYAĞI KESİLME NOKTASINA GELİNCE HAYALLERİ SUYA DÜŞTÜ

Şekerci, oyunculuktan önce balerin olmayı hedeflediğini de belirtti. Ancak bu hayali korkunç bir kazayla son bulmuş. "Sekiz yaşımdaydım. Bale yapıyordum ve hayalim balerin olmaktı." diyen Şekerci, "Ama caddeden geçen bir belediye otobüsünün altında kaldım. Altı buçuk ay hastanede yattım. Ayağımda çürüme oldu, kesilme noktasına kadar geldi." itirafında bulundu. Doktorların yoğun çabası sonucu kurtarılan Şekerci, bir daha dans etme imkanı bulamamış.

EN YAKIN ARKADAŞI BEYİN KANAMASINDAN ÖLDÜ

Hayatındaki en acı verici olayın ise bir arkadaşının ölümü olduğunu anlatan Şekerci, "Ama yaşadıklarımın en kötüsü, en yakın arkadaşımı kaybettiğim gündü. Beş sene önce beyin kanaması geçirdi. O andan sonra yapmak istediklerimin hepsini yapmalıyım diye düşünmeye başladım." ifadelerini kullandı.

ZÜHRE KARAKTERİNİN ACISINI 'HİSSEDİYOR'

Şimdi Çoban Yıldızı dizisinde, yaşamı acı dolu Anadolulu Zühre karakterine can veren Selin Şekerci, yaşadığı acılarla karakteri özdeşleştirebiliyor. "Hayatım hep pamuk ipliğindeydi" diyen oyuncu, Zühre karakterini ilk okuduğunda ağladığını belirtti ve ekledi: "O da benim gibi babadan dertli. Köyde, kadının çok ezildiği bir yerde büyüyor. Çok yaşlı bir adamla istemediği halde evlendiriliyor. En can acıtanı da imkânsız aşk."

ANNE OLMAYI VE EVLENMEYİ DÜŞÜNMÜYOR

Üç yıldır oyuncu Kaan Taşaner'le birlikteliği olan Şekerci, konu evliliğe gelince net konuştu: "Düşünmüyorum. Ben annem kadar layıkıyla anne olabilir miyim bilmiyorum"

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Selin Şekerci Hürriyet Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title