Haberler

Yıldız Kız Futbol Takımından Milli Eğitim Müdürüne Ziyaret

Van’da düzenlenen yıldız kızlar futbol turnuvasında bölge finallerine kalan Süleyman Demirel Ortaokulu yıldız kız futbol takımı, Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirin Arslan'ı ziyaret etti.

Van'da düzenlenen yıldız kızlar futbol turnuvasında bölge finallerine kalan Süleyman Demirel Ortaokulu yıldız kız futbol takımı, Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirin Arslan'ı ziyaret etti.

Başarılı öğrencileri makamında ağırlayan Arslan, Silopi'nin adını Van'da en iyi şekilde temsil ettikleri için takıma ve ekibine teşekkür etti. Arslan, "Milli eğitim olarak sportif ve diğer ve farklı branşlarda her zaman öğrencilerimizin en iyi derece almaları için bütün imkanlarımızı kullanıyoruz. Öğrencilerimizde sağ olsunlar güzel başarılar alıyor. Onların bu başarılarında emeği geçen herkese Kaymakamımız Suat Demirci ve Milli Eğitim adına çok teşekkür ve tebrik ediyorum. Şimdi sırada Şanlıurfa var. Orada başarılı maçlar çıkartacağına canı gönülden inanıyorum" dedi.

Süleyman Demirel Ortaokulu beden eğitimi öğretmeni Fuat Kaygısız da Van'da rakiplerine göre dezavantajları olmasına rağmen başarılı maçlar çıkardıklarını söyledi. Kaygısız, sıradaki hedeflerinin Mayıs ayında yapılacak olan bölge finallerinde başarılı maçlar çıkartmak ve sonrasında Samsun'da Türkiye finallerine kalmak olduğunu söyledi.

Süleyman Demirel Ortaokulu Müdürü Bilal Güngörmüş ise kendi takımları ile gurur duyduklarını ve Şanlıurfa'da yapılacak olan maçlarda okul adını en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını söyledi.

Yıldız kız futbol takımı oyuncuları da, hayatlarında ilk kez Şırnak dışına çıktıklarını kaydederek Van'da güzel günler yaşadıklarını ifade etti. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Şirin Şanlıurfa Silopi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title