Haberler

Yıldız: İstanbul'da Yüzde 90'lar Seviyesine Geldik

Güncelleme:

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, elektrik kesintilerine ilişkin, "İstanbul'da yüzde 90'lar seviyesine geldik.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, ülke genelinde elektrik kesintilerinin giderilmesine yönelik çalışmaların sürdürüldüğünü belirterek, " İstanbul'da yüzde 90'lar seviyesine geldik. Çok büyük bir problem kalmayacak" dedi.

"ANKARA'DA PROBLEM VAR"

Yıldız, Slovakya'daki temasları sırasında, Türkiye'deki elektrik kesintilerine ilişkin soruları yanıtladı

Ankara'da elektrik kesintisine ilişkin problemlerin devam ettiğini ifade eden Yıldız, "Ankara'da problemlerimiz var. Onu da inşallah önümüzdeki saatlerde çözmeye gayret ediyor ve çalışıyoruz" diye konuştu.

"DOĞU ANADOLU'DA SIKINTI YOK"

Gölbaşı'nda bulunan merkezden ülke genelindeki kesintilerin giderilmeye çalışıldığını anlatan Yıldız, "Şu anda Trakya'da, Karadeniz'de, Doğu Anadolu'da problemli yerimiz pek kalmadı. İzmir'de frekansların senkron hale gelmesiyle alakalı bir sıkıntı var. Arkadaşlarımız onu aşmaya çalışıyorlar. İstanbul'da şu anda yüzde 90'lar seviyesine geldik. Çok büyük bir problem kalmayacak inşallah" değerlendirmesinde bulundu.

"SEBEBİNİ HENÜZ BULAMADIK"

Kesintilerin nedeninin henüz tespit edilemediğini belirten Yıldız, "Teknik bir gerekçe ile mi yoksa üzerine bir manipülasyon, bir oynanama mı oldu, işletme hatasından mı kaynaklandı yoksa siber bir yapıdan mı kaynaklanıyor. Şu anda söylemek için erken. Birçok birim itibarıyla buna bakıyoruz. Bunlar da ihtimal dışında değil diyemeyiz" ifadelerini kullandı.

"REHİNE BAĞLANTISI GERÇEKÇİ DEĞİL"

Elektrik kesintisi ile İstanbul Çağlayan Adliyesi'nde savcının rehin alınması arasında bağlantı kurmanın gerçekçi olmadığını vurgulayan Yıldız, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu konuda elimizde kesin bir delil yok. Yani adliyedeki bu vakayla bağlantı kurmak şu anda bizim için çok gerçekçi görünmüyor. Bunla alakalı elimizde bir verinin, bir donenin olması lazım. Ama dediğim gibi bütün ihtimalleri değerlendiriyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Taner Yıldız Slovakya İstanbul Politika Ekonomi Ekonomi Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (50)

DARA:

HAYRA ALAMETTİR. . . . . . . . . . . . . '' AMPÜLLER '' SÖNÜYOR. . . . . . . . . . . . . . . )))

4
1
yanıtYanıtla
KAAN:

HAYALDİ GERÇEK OLDU TÜM ÜLKEDE ELEKTİRİK GİTTİ

4
0
yanıtYanıtla
T.C ER:

BU AKP NİN SEÇİM ZAMANLARINDA TRAFOLARA GİREN MEŞHUR KEDİLERİ VAR YA. . . . GENE ONLARDAN BİRİ GİRMİŞTİR TRAFOLARA. . . . NEDENSE BÖYLE ŞEYLER OLACAĞI ZAMAN TAYYİP SULTAN HEP YURTDIŞINDA OLUYOR. . . . . . . NEDEN ACABA. . . . . UYANIN ARTIK. . . EY. . . MİLLET. . . . . . ÖLÜM UYKUSUNDAN KALKIN ARTIK. . . . . .

3
1
yanıtYanıtla
ali kılıç:

dogu anadoluda sıkıntı elbette olmaz ödemeleri yapmıyorlarki orada devlet varmı herşey yolunda enerji BKN kesintinin net nedenini acıklıyamadı aaaaaaaah benim güzel ülkem nelere kaldık ALLAH yardım etsin bunlar başımıza corap örmeden gitselerdi

2
2
yanıtYanıtla
YORUMCU:

SEN NEZAMAN İSTİFA EDECEKSİZ. SENIN ISTİFA ETMEN ICIN KIYAMETİN FALAN KOPMASIMI LAĞZIM. SEN NASIL BİR ONUR DUYGUSU TAŞIYORSUNÇ

1
2
yanıtYanıtla
CEF:

SEN HALA İSTİFA ETMEDİN Mİ?

2
1
yanıtYanıtla
NEVŞEHİRLİ:

bakın ne olursa olsun şu an bakan kesinlikle görevi bırakmalı bu tambir rezalettir sen TC bakanısı ülke karanlıkta hala demeçle meşkulsun yemezler

3
0
yanıtYanıtla
camdipili hasanhüseyin:

onurlu bir bakansan derhal ne gerekiyorsa gereğini yapın ve halkın taktirini kazanın sizin için bu veli nimettir sayın bakan.

1
1
yanıtYanıtla
suna:

akp hükümeti vatan hainidir arkadaşlar bu yapılan türkiye ye ihanettir. bunun hesabı elbette sorulacaktır. seçimlerde görüşürüz

2
0
yanıtYanıtla
gardelen:

senin önünde dursa görmezsin ki zaten normal bulamaman

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title