Haberler

Yıldız Holding Markalarına Avrupa'dan Dört Ödül

Yıldız Holding’in dört markası Ülker O’lala Sufle, Ülker Teremyağ Gurme Kaymaklı, Ülker İçim ve Uno Sofra Geleneksel ile Sofra yüzde 100 Tam Buğday ekmekleri, ’Yiyeceklerin Michelin Rehberi’ olarak anılan Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü’nün Üstün Lezzet Ödülü’nü kazandı.

Yıldız Holding'in dört markası Ülker O'lala Sufle, Ülker Teremyağ Gurme Kaymaklı, Ülker İçim ve Uno Sofra Geleneksel ile Sofra yüzde 100 Tam Buğday ekmekleri, 'Yiyeceklerin Michelin Rehberi' olarak anılan Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü'nün Üstün Lezzet Ödülü'nü kazandı.

Yıldız Holding'in kategorilerinde önemli markalardan Ülker O'lala Sufle Kek, Ülker Teremyağ Gurme Kaymaklı, Ülker İçim ve Türkiye'de ambalajlı ekmek sektörünün önemli markalarından UNO'nun Sofra Geleneksel ve Sofra yüzde 100 Tam Buğday ekmekleri ödüle layık görüldü. Avrupa'nın en prestijli aşçılık ve içecek derneklerinin üyelerinden oluşan ve 17 farklı ülkeden şef bulunan jüri, değerlendirmeleri 'kör tadım testi' yöntemiyle gerçekleştiriyor. Bu yıl ilk kez kek kategorisinde 'iTQi'ın ödülüne layık görülen Ülker O'lala Sufle, hazırlanması zor ama bir o kadar da lezzetli sufleyi tüketicilerin beğenisine sunan ilk ürün oldu.

Tereyağı lezzetini yüzde 100 bitkisel yağların hafifliği ve sütün nefis hali kaymak ile birleştiren Ülker Teremyağ Gurme, 2015 yılında margarin kategorisinde ödül alan tek marka oldu.

UNO Sofra Geleneksel ve Uno Sofra 100 yüzde Tam Buğday, Anadolu'nun buğdaylarından elde edilen un ve yıllardır muhafaza edilen maya çeşitleriyle yoğurulan hamurun; taş fırınlarda pişirilmesiyle ortaya çıkıyor.

Ülker İçim peynir ailesinden ise, süzme beyaz peynir, labne, kaşar peynir ve beyaz peynir 'Üstün lezzet Ödülü' almaya layık görüldü. Ülker İçim Süzme beyaz peynir, 'sıradışı lezzet ödülü' olarak verilen 3 yıldızla ödüllendirildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Yıldız Holding Michelin İçim Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title