Haberler

Yıldız Holding'in Şampiyonları Belli Oldu

Yıldız Holding’in çalışanlarının katılımıyla gerçekleştirilen Yıldız Kupası Turnuvası’nın şampiyonları belli oldu.

Yıldız Holding'in çalışanlarının katılımıyla gerçekleştirilen Yıldız Kupası Turnuvası'nın şampiyonları belli oldu. Şampiyonlar kupalarını Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker'den aldı.

Yıldız Holding'in, çalışanları arasındaki iletişimi ve motivasyonu artırmak için gerçekleştirdiği Yıldız Kupası, bu yıl rekor katılımla gerçekleşti. Geçtiğimiz yıl 2.276 çalışanın katıldığı Yıldız Kupası'nda bu yıl 3.250 kişi yarıştı. 41 bin kişilik Yıldız Holding Ailesi'nin yüzde 8'inin katıldığı yarışma maratonu tam iki ay sürdü. 16 Haziran'da 8 bölgede başlayan bölge elemeleri futbol, basketbol, bowling ve masa tenisi olmak üzere dört branşta yapıldı. Turnuvada Adana, Trabzon, Ankara, İzmir, Kocaeli, Tekirdağ, İstanbul'dan (Avrupa ve Anadolu) Yıldız Holding'in 36 farklı şirketinden katılım gerçekleşti.

Ülker Sports Arena'da yapılan final karşılaşmalarına çalışanların aileleri de dahil yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Final karşılaşmalarının ardından futbolda CCC Çorlu Gıda kupayı kaldırırken, basketbolda Pasifik Gıda, bowlingde ise Önem Gıda takımları şampiyonluğu kucakladı. Masa tenisinde kadınlarda Kerevitaş'tan Hatice Mine Taner, erkeklerde ise Ülker Çikolata'dan İsmail Yılmaz ipi göğüsledi. Şampiyonlar, kupalarını Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker'in elinden aldı.

Ödül töreninde konuşan Murat Ülker, Yıldız Kupası'nın gelenek haline gelme yolunda ilerlediğini belirterek, "Burada bir spor müsabakası yapıyoruz ama aslında hep birlikte bir şeyleri paylaşıyoruz. Geçen yıl 2.276 çalışanımız yarışmalara katılmış. Bu yıl bin kişi daha arttık ve katılımcı sayımızı 3.250'ye yükselttik. Yıldız Kupası, işimizin dışında da hep beraber başarma kültürümüzün önemli bir parçası. Ben de sizlerle burada olmaktan çok mutluyum. Beraber çalışalım, beraber eğlenelim, başarılarımızı beraber kutlayalım" dedi.

Yıldız Holding insan Kaynakları Genel Müdürü Ege Karapınar, "Takım ruhunun, ortak tecrübelerin başarıya katkısı yadsınamaz. Çalışan sayımız 41 bine ulaştı. Yıldız Holding çalışanlarının beraberliğinin sadece iş etkinlikleriyle değil sosyal faaliyetlerle de desteklenmesini istiyoruz. Sporun toplumsal gelişime katkısının son derece önemli olduğunun bilincindeyiz. Bunun için Türkiye'de spora Ülker markamızla önemli katkılar sağladık. Çalışanlarımızdan başlayarak toplumun her kesiminde spor yapma kültürünün yaygınlaştırılmasına destek vermeyi hedefliyoruz. Bu amaçla holding ve grup şirketleri genelinde bir böyle bir spor turnuvası gerçekleştirmek bizim için önemli. Katılımcıların çoğalması da doğru yolda olduğumuzu gösteriyor" şeklinde konuştu.

Maç aralarında çeşitli oyunlar, perküsyon performansı ile motive olan finalistler, şampiyonluklarını holding çalışanları ve aileleriyle kutladı. Ödül töreninin ardından kutlama Serdar Ortaç konseri ile devam etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

yıldız holding murat ülker istanbul Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title