Haberler

    Yıldız Futbolcudan Zidane'a Ağır Küfür

    2014 Dünya Kupası'nda Kolombiya formasıyla kusursuz bir performansa imza atarak Monaco'dan Real Madrid'e transfer olan genç oyuncu, yeni takımında beklediği süreleri bir türlü bulamadı.

    Geçtiğimiz hafta Leganes karşısında ilk 11'de maça başlayan James Rodrigues, bu sezon sadece 8. kez ilk 11'de sahaya çıkmış oldu. Karşılaşmanın 72. dakikasında Zidane tarafından oyundan alınan Kolombiyalı oyuncu, oyundan çıkarken Fransız teknik adama çok ağır küfürler etti. Bu küfürler yayıncı kuruluşun kameralarına da yansıdı. Önce Zidane'a küfür ettiği görülen James, sonrasında da 'Bir kere de 90 dakika oyunda tut beni' diye serzenişte bulundu.

    Maçtan sonra bu olayı yorumlaması istenen Zinedine Zidana, "Her oyuncu 90 dakika sahada kalmak ister, bu tepkiler oldukça normal" derken, küfürle alakalı her hangi bir açıklamada bulunmadı.

    Bu olayların ardından zaten yeterinde zaman alamayan oyuncunun, sezon sonunda takımdan gönderileceğine kesin gözüyle bakılıyor. Goalbien

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title