Haberler

    Wesley Sneijder'in Kalıp Kalmayacağı Konusunda Yönetim İkiye Bölündü

    Güncelleme:

    Galatasaray'da Wesley Sneijder'in geleceği tartışılıyor. Hollandalı yıldızın sezon sonunda takımdan ayrılıp ayrılmayacağı henüz netlik kazanmadı.

    YÖNETİMİ İKİYE BÖLDÜ

    Adanaspor maçında teknik direktör Igor Tudor'un ilk 11'de tercih etmediği Sneijder için yönetim de ikiye bölünmüş durumda. Bazı yöneticiler, Sneijder ile yolların ayrılmasının daha doğru olacağı fikrini savunurken, Hollandalı yıldızla yola devam edilmesi gerektiğini düşünen isimler de var.

    AYRILMASINI DÜŞÜNENLER VAR

    Bu sezon inişli-çıkışlı bir form grafiği çizen Sneijder için taraftar da benzer düşünceler içinde. Sarı kırmızılı taraftarlar arasında da Sneijder'in sezon sonu takımdan ayrılmasının gerektiğini düşünenlerin sayısı az değil. Teknik direktör Tudor ise Adanaspor mücadelesinde Sneijder'i kadroda tercih etmedi. Hırvat teknik adamın sezonun bitmesine yakın yönetime vereceği rapor, Hollandalı oyuncunun takımdaki geleceğini de etkileyecek.

    Igor Tudor, takımı gençleştirme adına birçok tecrübeli isim ile yolların ayrılmasına sıcak bakıyor. Ancak bu isimler arasında Sneijder'in olup olmadığı henüz net değil. Hırvat çalıştırıcının raporunu sunmasının ardından Galatasaray yönetiminin Sneijder'in menajeri Guido Albers ile toplantı yapması bekleniyor.

    Wesley Sneijder bu sezon 24 maçta forma giyerek 2 gol atıp 12 asist yaptı.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Wesley Sneijder Galatasaray Adanaspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title