Haberler

Yıldız'dan Mgtc'ye Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Avukat Arif Yıldız, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyet Başkanı Ahmet Keskin’i hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Avukat Arif Yıldız, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyet Başkanı Ahmet Keskin'i hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MHP Battalgazi ve Yeşilyurt ilçe başkanları ile birlikte MGTC Başkanı Keskin ziyaret eden Yıldız, basının önemli olduğunu söyledi. Malatya'da hem yazılı hem görsel medyanın güçlü olduğunu anımsatan Yıldız, "Yerel basın güçlü olması demek, halkın daha iyi daha doğru haber alması demektir. Bunun için de yerel basın çalışanlarının daha güçlü ve nitelikli olmaları gerekiyor. Kurulan Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti de hem medyanın hem de çalışanların daha güçlü olmasına katkı sağlayacaktır" şeklinde konuştu.

MGTC Başkanı Ahmet Keskin ise cemiyetin ihtiyaçtan dolayı kurduklarını belirterek, mevcut cemiyetin bir araya gelen medya ve medya çalışanlarıyla güçlü bir yapı oluşturduklarını belirtti. Amaçların medya çalışanlarının yaşadıkları sorunlar karşısında tek vücut olmak istediklerini belirten Keskin, medya çalışanlarının daha nitelikli ve donanımlı olmaları için de önümüzdeki dönemde çalışmalar yapacaklarını kaydetti. Medya çalışanlarını teşvik etmek için çeşitli yarışmalar da düzenleyeceklerini ifade eden Keskin, yeni cemiyetin protokol ziyaretleri gerçekleştiren değil, medya çalışanların için yararlı çalışmalar yapan bir kurum olmak istediklerini sözlerine ekledi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Ahmet Keskin Arif Yıldız Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title