Haberler

Yıldız'dan Doğan Şehir'de Esnaf Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, Doğanşehir esnaf ve vatandaşlarını ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, Doğanşehir esnaf ve vatandaşlarını ziyaret etti. MHP'li Yıldız, 7 Haziran'da Milliyetçi Hareket iktidarıyla Doğanşehirli esnaf ve vatandaşların rahat bir nefes alacağını kaydetti.

Yıldız, hem Doğanşehirli hem de Malatyalı genelindeki esnaf ve vatandaşların ekonomik durumlarının her geçen gün kötüye gittiğini belirterek, 7 Haziran genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket iktidarıyla birlikte hem esnafların hem de vatandaşların rahat bir nefes alacağını söyledi. Milliyetçi Hareket'in seçim beyannamesinde tüm esnaf ve vatandaşların rahatlaması için gerekli her şeyin düşünüldüğünü vurgulayarak, 7 Haziran genel seçimleri sağlıklı bir ekonomik düzenin kavuşması ve önümüzdeki yılların şekillenmesinde hayati derecede önemli olduğunu vurguladı. İşsizlik, yoksulluk, gelir dağılımındaki adaletsizlik, eğitim sistemindeki çarpıklıklar ve sosyal güvenlik düzeyinde her alanda yaşanan yozlaşma ve yolsuzluklar olduğunu ifade eden Yıldız, bu sorunların hem Doğanşehir'in hem Malatya'nın hem de Türkiye'nin önünde duran en büyük sorunlar olduğunu kaydetti.

Milliyetçi Hareket iktidarında ilk olarak toplumsal onarım sürecinde devlet ve yönetim reformu yapacaklarını belirten Yıldız, tüketen ekonomi yerine üreten ekonomi programı uygulayacaklarını ifade etti. Yoksullukla mücadelenin esas alınacağını belirten Yıldız, terörle mücadele ve milli birlik projesi uygulayacaklarını vurguladı. Yoksullukla mücadele, ahlaki ve kalitenin artmasını da esas alacaklarını söyleyen Yıldız, şunları kaydetti:

"2015-2019 yıllarını kapsayan onarım, bütünleşme ve atılım döneminin son yılı, 2015'ten itibaren yapılan hamlelerin sonuç verdiği, Türkiye'nin her bakımdan sıçrama yaparak demokratik, ekonomik, sosyal ve teknolojik kısır döngüden kurtulduğu, 2023 hedeflerinin alt yapısının tamamlandığı bir süreç olacaktır. Ağırlıklı olarak 2016-2019 yıllarını kapsayacak olan birinci iktidar döneminde, yıllık ortalama yüzde 5,2 büyüme ve 700 bin yeni istihdam sağlanacak, dönemin sonunda GSYH 1,1 trilyon dolara, kişi başına milli gelir 13,3 bin dolara, ihracat 239 milyar dolara yükselecek ve istihdam yaklaşık 29,1 milyon kişiye ulaşacaktır. 2014 yılında yüzde 45,5 olan istihdam oranı, dönem sonunda yüzde 47,8'e çıkarılacaktır" dedi.

MHP Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, esnaf ve vatandaş ziyaretinden sonra MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem ve MHP Malatya Milletvekili adayları Hakan Yılmaz, Güzün Koçak, Übeyt Akçin ve Hakan Kalkan ile birlikte Doğanşehir Kaymakamı Murat Irgatoğlu'nu makamında nezaket ziyaretinde bulundular. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Arif Yıldız Doğanşehir Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title