Haberler

Yıldız Bayanlar Boks Milli Takımı, Kampa Girdi

Yıldız Bayanlar Boks Milli Takımı, Kastamonu'da kampa girdi- Takım antrenörü Çınar: - "Şu anda, yeni yıldız ve yeteneklerle yeni şampiyonluklar hedefliyoruz.

Yıldız Bayanlar Boks Milli Takımı, Kastamonu'da kampa girdi- Takım antrenörü Çınar: - "Şu anda, yeni yıldız ve yeteneklerle yeni şampiyonluklar hedefliyoruz. Amacımız, Türk bayan boksunu zirveye taşımak" Yıldız Bayanlar Boks Milli Takımı, Kastamonu'da kampa girdi. Takım antrenörü Ahmet Çınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dünya şampiyonası hazırlık kampına federasyona ait kamp eğitim merkezinde başladıklarını söyledi. Güç ve kondisyon ağırlıklı çalışacaklarını vurgulayan Çınar, "Sporcularımız, önceki yıllarda dünya ve Avrupa derecesi kazanmışlardı. Şu anda, yeni yıldız ve yeteneklerle yeni şampiyonluklar hedefliyoruz. Amacımız, Türk bayan boksunu zirveye taşımak" diye konuştu. Çınar, altyapıya önem verdiklerini, çıtayı yüksek tutmak için çalıştıklarını ifade ederek, şunları kaydetti: "Bu çalışmaların üst düzey yerlere ulaşmasında her zaman ruhu, bedeni ve her türlü desteğiyle yanımızda olan federasyon başkanımız Eyüp Gözgeç'e de ayrıca teşekkür ediyoruz. Kışın, bu şartlarda güzel ve nezih ortamda dünya şampiyonasına hazırlanıyoruz. Kampa 13 sıklette 26 bayan boksör katıldı. Kampın neticelerini madalyalarla almak istiyoruz. Sıkletlerinde en iyi olanları seçtik. Kamplarımız, ilerleyen dönemlerde teknik, taktik ve yarışma şekline dönüşecek. Kamp, 16 Mart'a kadar devam edecek." -Yıldız Bayanlar Boks Milli Takımı-Kamp

Kaynak: AA / Spor

Kastamonu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title