Haberler

Yıldırımlı Minikler 'BAŞKAN Amca'larını Ağırladı

Yarınları inşa edecek çocuklara yapılan yatırımın en doğru hizmet olduğunu işaret eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, YIL-MEK Okul Öncesi Eğitim Sınıfı öğrencileri ile bir araya geldi.

Yıldırım Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (YIL-MEK) kapsamında, çocuklara eğitim verilen Yeşilyayla Okul Öncesi Eğitim Sınıfı'nı ziyaret eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, miniklerin düzenlediği etkinliğe katıldı. Öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan ve miniklerle tek tek sohbet eden Başkan Edebali, "Kültürümüzün unutulmaması ve gelecek nesillere aktarılması adına düzenlenen bu etkinlik, bizlere miras kalan ve kökleri binlerce yıllık geçmişe uzanan medeniyetimizin, yavrularımızın aldığı eğitimle daha da güçlenmesini sağlayacaktır" dedi.

GÜÇLÜ AİLE GÜÇLÜ TOPLUM VURGUSU

Çocuk yetiştirmenin, bir ülkenin geleceğine yapılacak en büyük yatırım olduğunun altını çizen Başkan Edebali, "Kendi değerlerinden uzaklaşan toplumlar sıradanlaşarak insan yığınlarından öteye gidemez. Binlerce yıllık geleneklerimizin hala sürdürülebilmesinin en önemli göstergesi güçlü toplum yapısına sahip olmamızdır. Okul öncesi eğitim, yavrularımızın donanımlı bireyler olarak yetişmesinin ilk basamağıdır. Eğitim, aile içerisinde başlayan ve ömür boyu süre gelen bir önemli olgudur. Geleceğini garanti altına almak isteyen her toplum çocuklarını özenle yetiştirmelidir. Bu seferberliğin altın anahtarı ise okul öncesi eğitimdir" diye konuştu.

3 BİN 115 ÇOCUĞA ÜCRETSİZ EĞİTİM

Yıldırım Belediyesi olarak öncelikli hizmet grubunda yer alan çocuklara ücretsiz verilen okul öncesi eğitimiyle, geleceğe yatırım yaptıklarını vurgulayan Başkan İsmail Hakkı Edebali, "Kültürünü ve medeniyetini temsil edecek, örf ve adetlerini sonraki kuşaklara taşıyacak bir nesle imza atmak için okul öncesi eğitim sınıflarımızın göstermiş olduğu çalışmalara özellikle önem veriyoruz. Binlerce yavrumuzu, kendilerine anne şefkatiyle yaklaşan eğitim neferi öğretmenlerimizle yaşama hazırlıyoruz. Bu konuda ailelerin artarak gelen taleplerine cevap verebilmek için her yıl sınıf sayımızı artırıyoruz. YIL-MEK bünyesinde yer alan Okul Öncesi Eğitim birimlerimiz 33 merkez 59 sınıf ve 111 şubede 3 bin 115 evladımızı yarınlara hazırlıyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İsmail Hakkı Edebali Yeşilyayla Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title