Haberler

Yıldırım ve Osmangazi'nin Güç Birliği Bursa'ya Değer Katacak

Güncelleme:

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar bir araya gelerek, Bursa'ya çağ atlatacak 'Kentsel Dönüşüm' projesini masaya yatırdılar.

Yıldırım Belediyesi Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa'ya çağ atlatacak 'Kentsel Dönüşüm' projeleri hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulundular. Yıldırım'da hayata geçirilecek dönüşümün sadece mekânları yıkarak değil yaşamın tüm değerleriyle topyekûn değişerek gerçekleşeceğini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Sınır komşumuz Osmangazi Belediyesi'nin değerli başkanı Mustafa Dündar ile bir araya gelerek, kentsel dönüşüm hakkında fikirlerimizi paylaştık" dedi.

'ORTAK AKILLA HAREKET EDECEĞİZ'

Kentsel dönüşüm sayesinde Yıldırım'a çağ atlatacaklarını belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım'ın hak ettiği değeri yeniden kazanacağına inandığını ifade etti. Bursa'nın kentsel dönüşüm projeleri sayesinde büyük bir atılım gerçekleştireceğini de belirten Başkan Edebali, "Osmangazi Belediyesi ile birlikte ortak akılla hareket ederek, entegre bir şekilde çalışma ile kentsel dönüşümü hayata geçireceğiz. Yıldırım ve Osmangazi el ele vererek şehrimizi kısa bir süre içinde modern ve yaşanabilir bir konuma getireceğiz" diye konuştu.

'KAZANAN BURSA OLACAK'

Yıldırım Belediyesi'nin kentsel dönüşümün başlangıcını 'Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi'ni kurarak yapmasının örnek bir adım olduğunu belirterek sözlerine başlayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ise, Yıldırım Belediyesi ile birlikte ortak hareket edeceklerini ifade etti. Başkan Dündar, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'nin yönetiminde Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi'nin önemli işlere imza atacağına inandığını söyleyerek, personele çalışmalarında başarılar diledi.

SOĞANLI KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ OSMANGAZİ'YE DEĞER KATACAK

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesinin büyük bir hamle olduğunu ve Osmangazi'ye değer katacağını vurgulayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Ben ve ekip arkadaşlarımla Yıldırım Belediye Başkanımızı ziyaret ederek hem başarılar dilemek hem de çalışmalarını yerinde görmek istedim. Tebrik ediyorum. Bu kadar kısa sürede alınan mesafe çok önemli. Bundan sonrada iki kardeş belediye olarak el ele omuz omuza geleceğe yürüyeceğimize inancım tam" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İsmail Hakkı Edebali Mustafa Dündar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title