Haberler

Yıldırım ve Erdoğan'dan Dilovası Belediyespor'a Destek

Güncelleme:

Kocaeli Amatör liginde başarılı performanslar gösteren Dilovası Belediyespor'un başarıları işadamları tarafından desteğe dönüşüyor.

A Takım'ın ligi 5 puan önde götürmesi, U-15 ve U-17 takımlarının Kocaeli'de şampiyon olmaları ve Türkiye Şampiyonası'na katılmaları ilçede büyük takdir görürken, son zamanlarda alınan başarılar maddi imkansızlıklar yaşayan kulübün yarasına da merhem olmaya başladı. Yaklaşık iki haftadır kulübün maddi sorunlarını çözmek için Dilovası'nda kapı kapı dolaşarak destek isteyen Dilovası Belediyespor Kulüp Başkanı ve yönetimine destek her geçen gün artmaya devam ediyor.

DESTEK ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Dilovası Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Laç, Kulüp Yöneticileri Halit Ekici, Cengiz Kasar ve Barış Ateş ile Denetim Komisyonu üyesi Bekir Dursun dün ziyaretlerini sürdürdüler. Başkan Laç ve ekibi son olarak Dilovası'nın tanınan ve sevilen ailelerinden As Ufuk Otomotiv-Gebze Tata Bayii sahibi Nihat Yıldırım ve Doğan Gurup Yönetim Kurulu üyesi Murat Erdoğan'ın kapısını çaldılar.

YILDIRIM VE ERDOĞAN'DAN YÖNETİME TEŞEKKÜR

Dilovası Belediyespor Kulüp yönetimini işyerlerinde ağırlayan Nihat Yıldırım ve Murat Erdoğan, geçmişte yaşadıkları deneyimlere değinerek kulüp yöneticiliğinin çok zor ve meşakkatli bir görev olduğunu, spora ve gençlere gönül vermedikçe böyle bir çalışmanın yapılamayacağını belirterek, kulüp Başkanı Recep Laç ve yönetimini tebrik ettiler. Ayrıca Dilovası'nda ki son zamanlarda alınan başarıların da takipçileri olduklarını bundan dolayı da yönetime teşekkür eden Yıldırım ve Erdoğan, Dilovası'nın gençlerinin kötü alışkanlıklardan uzaklaşması ve iyi bir birey olarak yetişmeleri için sporun çok önemli olduğunu söyleyerek üzerlerine düşen desteği vereceklerini belirttiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nihat Yıldırım Dilovası Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title