Haberler

Yıldırım: "Robben ve Ibrahımovıc'i Alacak Bütçemiz Var"

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, "Yapılan anlaşmalarla Fenerbahçe’nin Robben ve Ibrahimovic’i alacak bütçesi var" dedi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, "Yapılan anlaşmalarla Fenerbahçe'nin Robben ve Ibrahimovic'i alacak bütçesi var" dedi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, CNN Türk'te katıldığı bir programda Fenerbahçe ve gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Programda, yaşanan terör olaylarını lanetleyerek sözlerine başlayan başkan Aziz Yıldırım, bu sene güçlü bir kadro kurduklarını belirtti. Tüm sporcuların gelen raporlar doğrultusunda alındığını vurgulayan Yıldırım, kendisinin hiç dahil olmadığını söyledi. Yıldırım ayrıca, bu sene hedeflerinin UEFA Avrupa Ligi'nde final oynamak olduğunu söyledi.

"FEGHOULİ'NİN KULÜBÜYLE KONUŞUYORUZ"

Valencia'nın oyuncusu Feghouli transferi hakkında açıklamalarda bulunan Yıldırım, oyuncunun kulübüyle görüşme halinde olduklarını söyledi. Yıldırım, "Bir transfer daha yapacağız. Sağ kanada bir oyuncu alacağız. Feghouli için Valencia ile görüşmelerimiz var. Birinci tercihimiz o. Bu hafta oynanacak Monaco maçından sonra belli olacak. Ama illa onu alacağız diye bir şey de yok" şeklinde konuştu.

"FENERBAHÇE'NİN ROBBEN VE IBRAHIMOVİC'İ ALACAK BÜTÇESİ VAR"

Yapılan anlaşmalar ve Fenerbahçe'nin kaynakları hakkında açıklamalarda bulunan Yıldırım, yapılan projeler ile Fenerbahçe'nin Robben ve İbrahimovic gibi yıldızları alacak bütçesinin olduğunun altını çizdi. Yıldırım, "Taraftarımızın Fenerbahçe Yandex'i kullanmalarını rica ediyoruz. Fenerbahçe'nin Yandex ile yaptığı bu anlaşmayla Robben ve Ibrahimovic'i alacak bütçesi var. Yarın ise Messi ve Ronaldo'nun alınabilmesi için bir çalışmadır bunlar. 25 milyon Fenerbahçelinin yalnızca bir milyonunun Fenerbahçe Yandex'i kullanması, 36 milyon dolar, daha fazla kişinin kullanması ile 100 milyon dolara ulaşılabilir. Türkiye'de yapılan en büyük projelerden biridir. Bu oyuncuları biz değil, taraftar alır. Ibrahimovic ile ilgili kulübümüz Ibrahimovic için konuştu. İşte bu gelecek olan katkılara güvendim. Ibrahimovic 14 milyona yakın para alıyor. Milan'la da görüşüyor. Ibrahimovic'in menajeri, 'Eğer Türkiye'ye gelirsek Fenerbahçe'ye geleceğiz' dedi. Robben ile ilgili de konuştuk. Bayern Münih, Robben'i bu sene takımda tutmak istedi. İstemeseydi getirecektik. Bu tür oyuncuları Fenerbahçe alabilir. Bu projeyle 1 milyon üyenin üzerine çıkarsak, Fenerbahçe bu oyuncuları alabilir" açıklamalarında bulundu.

"SOW'UN KALMASINI İSTİYORUZ"

Başkan Yıldırım Sow ile ilgili ise, "Sow için 15 milyon Euro'ya kadar teklifler var. 17 milyon Euro'da serbest kalır maddesi var. Biz Sow'un burada kalmasını istiyoruz. 17 milyon Euro'yu Fenerbahçe'nin hesabına yatırırlarsa yapacağımız bir şey yok" dedi.

"SONUÇLAR KÖTÜ OLURSA ARTIK SOYUNMA ODASINA GIULIANO İNER"

Daha önce soyunma odasına girmesi ile gündem olan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kendisinin soyunma odasına girmesinin her yere çekildiğini söyledi. Yıldırım, "Sonuçlar kötü olursa artık Giuliano iner. Bir şey söylenmesi gerekiyorsa soyunma odasına ineceksiniz. Bunlar basit şeyler " ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Aziz Yıldırım Valencia Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title