Haberler

Yıldırım: "İzmir'in Her Köşesinde AK Parti Hizmeti Var"

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım: - "Sen Ödemiş'in köylerini görmezden gelirsen Tire'de hizmet verirsen partizanlık olur.

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım: - "Sen Ödemiş'in köylerini görmezden gelirsen Tire'de hizmet verirsen partizanlık olur. Biz kanunu CHP'nin kazandığı yerlerde hizmet yapın, diğerlerinde yapmayın diye çıkarmadık"İZMİR (AA) - Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ödemiş'in yollarını görmezden gelip Tire'de hizmet vermenin partizanlık olduğunu söyleyerek, "Biz kanunu CHP'nin kazandığı yerlerde hizmet yapın diğerlerinde yapmayın diye çıkarmadık" dedi. Çiğli'deki hastane inşaatı hakkında bilgi aldıktan sonra Koyundere Menemen Otoyolu çalışmalarını inceleyen Binali Yıldırım, burada gazetecilerin sorularını yanıtladı.İzmir Büyükşehir Belediyesi hizmetlerine ilişkin değerlendirmede bulunan Yıldırım, "Yasa ile birlikte şehirlerden şehirlere geçen ana yollar dışındaki tüm yollar büyükşehir belediyesinin sorumluluğuna geçti. Ödemiş'in 100 tane köyü var. Ödemiş'in köylerini görmezden gelirsen Tire'de hizmet verirsen partizanlık olur. Biz bu kanunu CHP'nin kazandığı yerlerde hizmet yapın, diğerlerinde yapmayın diye çıkarmadık" dedi.AK Parti'nin adında yer alan adaletin hizmete yansıdığını, İzmir'in her köşesinde AK Parti hizmetlerinin bulunduğunu söyleyen Binali Yıldırım, şöyle konuştu: "İzmir bize en yüksek oyu veren il değil ama en yüksek yatırımı alan bir il. Yani oy verdi hizmet var, oy yoktu nasihat var diye bir şey olamaz. O yapmayınca kim yapacak. Tabi ki karayolları mevzuat çerçevesinde elinden geleni yapacak. O da destek verse şehrin ihtiyaçları karşılansa fena mı olur. Yol yapıldı diye şikayetçi olan bir belediye başkanı dünyanın hiçbir yerinde yoktur. Yol yapılmış, kime yapıldı? Bu şehrin insanına. Aslında orada çıkarılması gereken şu ders var, 'ben üzerime düşeni yapmadığım için arkadaşlar çözüm üretiyor'. " İzmir Büyükşehir Belediyesinin Üçkuyular Metro İstasyonu'nu yangın söndürme sistemi olmadan hizmete açtığı yönündeki iddiaları da değerlendiren Binali Yıldırım, "Allah'a emanet. İnşallah bir şey olmaz, kimsenin burnu kanamaz. Dürüst olmak lazım. Eğer bir şeyde eksiğiniz varsa diyeceksiniz ki 'Üzerimde baskı var, 10 yıldır bu işi yapamadım, bu haliyle açayım' dersiniz. Millet bunu anlayışla karşılar. Emniyet her şeyin üstünde gelir. İnşallah geçici tedbirleri almışlardır. Yoksa bu büyük bir aymazlık olur" diye konuştu. .....

Kaynak: AA / Politika

Binali Yıldırım Ak Parti Ödemiş Tire Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title