Haberler

Yıldırım'ın Geleceği Emin Ellerde

Yıldırım Belediyesi, YIL-MEK okul öncesi eğitim sınıfları ile yaz döneminde de çocukların gelişimine katkı sağladı.

Yıldırım Belediyesi, YIL-MEK okul öncesi eğitim sınıfları ile yaz döneminde de çocukların gelişimine katkı sağladı.

Yıldırım Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren YIL-MEK okul öncesi eğitim sınıfları, yaz döneminde de çocukların ikinci yuvası oldu. Hacivat, Millet, Erikli, Namazgah, Şirinevler ve Musababa mahallelerindeki 8 sınıfta yaz döneminde toplam 160 öğrenciye okul öncesi eğitimi verildi. Yıldırım'da minik öğrencilere yönelik verdikleri hizmetin oldukça önemli olduğunu söyleyen Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Evlatlarımızı yalnızca müspet ilimler ile yetişen bir nesil olarak değil, sanatla, kültürle, tarihle de ilgilenen ve değerlerimize saygılı fertler olarak yetiştirmemiz lazım. Okul öncesi eğitime her zamankinden fazla önem veriyoruz. Medeniyetimizi temsil edecek, örf ve adetlerimizi sonraki kuşaklara taşıyacak bir nesle imza atmalıyız. Bunu gerçekleştirmenin yolu da okul öncesi eğitimden geçiyor" diye konuştu.

Okul öncesi eğitim sınıflarını artırdıklarını ifade eden Başkan İsmail Hakkı Edebali, "Göreve geldiğimiz zaman ilçemizde bulunan 17 okul öncesi hizmet birimimizi geçen yıl 31'e çıkardık. 96 şubemizde 2 bin 264 çocuğumuz eğitim görerek ilkokula ve hayata hazırlandı. Bu sene 2016-2017 eğitim öğretim yılında merkez sayımızı 33'e, sınıf sayımızı 54'e çıkararak 100 şubede 4, 5 ve 6 yaşındaki çocuklarımıza eğitim vereceğiz" açıklamasını yaptı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Hakkı Edebali Şirinevler Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title