Haberler

Yıldırım'ın Cadde ve Sokakları Kışa Hazır

Güncelleme:

Yıldırım'ın yaşanabilir şehir olması adına altyapı hizmetlerini büyük bir titizlikle sürdüren Yıldırım Belediyesi, kış aylarında ilçe sakinlerinin ulaşımda mağduriyet yaşamaması için cadde ve sokaklardaki asfalt çalışmalarına hız verdi.

İlçedeki yaşam standartlarını yükseltmek adına altyapı hizmetlerini büyük bir hassasiyetle devam ettiren Yıldırım Belediyesi, kış aylarında cadde ve sokaklarda sorunsuz ulaşımın sağlanması için kolları sıvadı.

Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri başta Bağlaraltı, Yunusemre, Kazım Karabekir, Değirmenlikızık, Mimarsinan, Anadolu, Samanlı, Şirinevler ve 75. Yıl mahalleleri olmak üzere cadde ve sokaklarda asfalt yama ve kaplaması gerçekleştirdi. İlçede yaşayan vatandaşların ulaşımını kış ayları içerisinde de modern ve rahat yollarda güvenli bir şekilde sağlayabilmeleri için tüm ekipleriyle seferber olduklarını söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Yollardaki bakım ve onarımın yanı sıra asfaltlama çalışmalarımızla ulaşımı aksatmadan güvenli bir şekilde olmasını sağlıyoruz" dedi.

YILDIRIM'DA GÜVENLİ VE RAHAT YOLLAR

Yıldırım'daki nüfus yoğunluğu nedeniyle yaşanan trafik sorununu kış mevsiminde en aza düşürmek için yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan İsmail Hakkı Edebali, "Mahallelerimizdeki cadde ve sokaklarımızın yeni ve modern bir görünüme kavuşmasına önem veriyoruz. 2015 yılında bu hedef doğrultusunda 160 bin 240 ton asfalt döktük. 2016 yılında da şimdiye kadar 56 bin 21 ton asfalt kaplama, 38 bin 541 ton da asfalt yaması gerçekleştirerek toplamda 94 bin 562 ton asfalt dökerek yollarımızı yeniledik. Ayrıca vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda trafik çalışmalarımıza da devam ediyoruz" diye konuştu. Yapılan tüm çalışmaların Yıldırım'ın geleceği adına önemli olduğunu vurgulayan Başkan Edebali, "Geleceğin Yıldırım'ını modern şehircilik anlayışına uygun bir şekilde inşa etmeyi sürdürüyoruz. Yol medeniyet göstergesidir. Şehirlerin gelişmişlik düzeyi yollarıyla doğru orantılıdır. Ulaşım sorunu olmayan, rahat ve güvenilir yollar kentsel dönüşüm projemizde önemli rol oynayacaktır" şeklinde görüşlerini ifade etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İsmail Hakkı Edebali Kazım Karabekir Yunusemre Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title