Haberler

Yıldırım Demirören, Kendisini Zorla Alkışlattı: Alkış Yok mu ya

Güncelleme:

"Yabancı hakem isteyenlerin yaptıkları Türk futboluna ihanettir." diyen TFF Başkanı, "Hani alkış yok mu ya" diyerek salondakilerden destek istedi.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, MHK'nin devre arası seminerinde Türk futbolunun ve Türk hakemliğinin geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

"ALKIŞ YOK MU YA"

"2015-16 sezonuna devrim yaparak başladık." diyen Yıldırım Demirören, " Türkiye'de futbolla ilgili herkesin futbolla ilgili hangi fotoğrafı istediğine karar vermesi lazım. Ya birini seçip dünyada söz sahibi olacağız ya da diğerini seçeceğiz. Biz kararımızı verdik, çalışmalara hız verdik. Biz bir adım attık, genç hakemlere şans verdik, insiyatif verdik. Hataları olacak, zamana ihtiyaçları olacak dedik. Adı üzerinde genç hakem. 27 yaşındaki bir hakemimiz Süper Lig'e çıkacak. İlk kez bu kadar genç bir hakem Süper Lig'de yer alacak. Futbol Play Station oynamaya benzemez, bilgisayar değil insan eseridir. İnsanın olduğu yerde hata olur. Ama bu demek değildir ki ciddi hatalar yapanların arkasında duracağız. Türk futbolu en büyük zararı hakem hatalarından değil hakem tartışmalarından görüyor. İş hakemliğinizin tartışılmasına kadar geliyor. Yabancı hakem konuları gündeme getiriliyor. Türk hakemliğinin dünyada söz sahibi olduğu ortamda yabancı hakem tartışmak akıl işi değildir. Yabancı hakem isteyenlerin yaptıkları Türk futboluna ihanettir. Hani alkış yok mu ya" diyerek salondakilerden destek istedi.

"ROSETTI'YE HOŞ GELDİNİZ DİYORUM"

Türk hakemliğinde bir devrin sona erdiğini belirten Demirören, "Seneye Süper Lig'deki hakem sayısını 22'ye indireceğiz. Kadın hakemlerimizden de elit seviyeye çıkmalarını bekliyoruz. Ulienberg'e Türk hakemliğinde yaptığı devrimlerden dolayı teşekkür ediyorum, Rosetti'ye de hoş geldiniz diyorum." ifadelerini kullandı.

"BİZ FİNALE ÇIKAMAZSAK BELKİ CÜNEYT ÇAKIR FİNALİ YÖNETECEK"

Cüneyt Çakır'dan övgüyle bahseden Demirören, "Cüneyt Çakır ve ekibi EURO2016'da maç yönetecek. Belki biz finale çıkamazsak finali yönetecekler. Yani biz onlardan hakem değil onlar bizden hakem alıyor." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yıldırım Demirören Cüneyt Çakır Türkiye Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

yıldırım demirörmeyen:

rezil herif. bir de sağ olun diyor.

8
0
yanıtYanıtla
Mirgi:

Seni başkan yaptirmayacagiz...

0
2
yanıtYanıtla
HOROZ:

YA SİZİN YAPTIĞINIZ TÜRK FUTBOLUNA İHANET DEĞİLDE NEDİR, İNSANLARIN BÖYLE İSTEMESİNE SİZİN FEDERASYON OLARAK TARAFLI TUTUMUNUZ SEBEP OLDU. ADAM GİBİ İŞİNİZİ YAPMAZSANIZ OLACAĞI BUDUR. SIRF BİR TAKIMI ŞAMPİYON YAPMAK İÇİN HERTÜRLÜ PİSLİĞİ YAPTINIZ. İSTANBUL TAKIMLARINDAN BAŞKA HİÇBİR TAKIMI ŞAMPİYON YAPMADINIZ. HERZAMAN ANADOLU TAKIMLARININ ÖNÜNÜ KESTİNİZ. ÖZELLİKLE TRABZON SPORU RESMEN YILLARDIR BUDADINIZ

1
0
yanıtYanıtla
Merhaba Mobil-ANDROID:

zeki murende bizi gorecekmi

0
0
yanıtYanıtla
yusuf abi:

bu adam geldi maçların tadı tuzu kalmadı adam önüne galane ceza saha kapatma veryor cazayı be kardaşim madem o kadar yüreklisin takımların borçlarını tahsil ette göreyim seni orda cellet gibi asp gürleme birazda halkın yanında ol sana deha yazacak çok şey var

0
0
yanıtYanıtla
TRABZON LUMobil-IOS:

Rezill

0
0
yanıtYanıtla
FENERASYON:

Güya bu tüpçüyü kimse sevmiyor! Ama adam tekrar başkan seçiliyor. Bunu anlayan varsa bir açıklasın. FB (şikeci) hariç kimse istemiyor güya adamı, ama TFF delegeleri nasıl tekrar başkan seçiyor bunu?? Yoksa RTE istiyor da o nedenle mi seçiliyor?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title