Haberler

Yıldırım'dan Teniste Bir Başarı Daha

Güncelleme:

Yıldırım Belediyesporlu tenisçi Başak Erez, Bursa'da düzenlenen turnuvada şampiyonluk madalyasının sahibi oldu.

Spor şehri Yıldırım, amatör branşlardaki yerel başarılarına bir yenisini daha ekleyerek yükselişini sürdürdü. Yıldırım Belediyesporlu tenisçi Başak Erez, Bursa'da düzenlenen Okullar Arası Yıldızlar Tenis İl Birinciliği Turnuvası'nda şampiyon olarak önemli bir başarıya daha imza attı.

Ertuğrul Sağlam Spor Tesisleri'nde 128 sporcunun katıldığı turnuvada mücadele eden Başak Erez, kürsünün zirvesinde yer aldı. Öte yandan başarılı tenisçi Nisan ayında düzenlenecek Türkiye Finalleri'nde Bursa'yı temsil etmeye hak kazandı. Yıldız tenisçiyi kazandığı başarıdan dolayı kutlayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Yurt içi ve yurt dışı başarılarımızla Yıldırım'ı sporda 'marka şehir' yapma hedefine ilerliyoruz. 250 bini aşkın genç nüfusumuzla ilçemiz yüksek bir potansiyele sahip. Yıldırım'ın kalkınmasının genç nüfus sayesinde olacağının bilinciyle öncelikli hizmet grubunda yer alan çocuklarımızı spora teşvik etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title