Haberler

Yıldırım'da Hacivat Mahalle Konağı Açıldı

Yıldırım'da eğitim ve kültür merkezi olarak hizmet verecek Hacivat Mahalle Konağı açıldı.

Yıldırım'da eğitim ve kültür merkezi olarak hizmet verecek Hacivat Mahalle Konağı açıldı.

Konağın açılışında konuşan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Bursa'nın bir kültür başkenti olduğunu belirterek, Yıldırım'da tarihi ve kültür hizmetlerine devam ettiklerini söyledi.

İnsan odaklı çalışmalar yürüttüklerini belirten Edebali, şunları kaydetti:

"Burası farklı hizmetleri bünyesinde barındıran hizmet kompleksi, eğitim ve kültür merkezi olacak. Yıldırım'da mahalle kültürünü ayakta tutmayı amaçlayan, insanların ortak paylaşımlarını artırmayı hedefleyen mahalle konaklarına bir yenisini daha ekledik. Bünyesinde eğitim birimleri, deprem odası, muhtarlık ofisi, PTT tahsilat bürosu ve okul öncesi eğitim sınıfı bulunan konak toplamda 250 bin liraya mal oldu. Mahalle konaklarımızda vatandaşlarımıza sunduğumuz eğitim, sağlık, sosyal ve kültürel hizmetlerle 'İdeal Şehir Yıldırım' hedefine hızla ulaşacağız."

Yıldırım'ın her gün daha da geliştiğini söyleyen Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın ise mahalle konağının bölge halkına hayırlı olmasını diledi. Aydın, "İlçemiz gün geçtikçe hak ettiği düzeye geliyor. Başta Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.

Konuşmalarının ardından konak hizmetine açıldı.

Kaynak: AA / Yerel

İsmail Hakkı Edebali Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title