Haberler

Yıldırım'da 2013 Yılının Enleri Ödülleri Verildi

Güncelleme:

Yıldırım ilçesinde, 2013 Yılının Enleri ödülleri sahiplerini buldu.

Yıldırım ilçesinde " 2013 Yılının Enleri" ödülleri sahiplerini buldu.

Yıldırım Belediyesi tarafından Barış Manço Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene, Belediye Başkanı Özgen Keskin, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk ile tiyatro ve sinema sanatçısı Eşref Kolçak ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Beş ayrı kategoride ödüller verildiği törende, Türkiye Gazetesi Köşe Yazarı Rahim Er "Yılın Gazetecisi", Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedat Gürgen "Yılın Bürokratı", Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Personeli Emrah Akıllı "Yılın Personeli", Yıl-Mek Öğretmeni Halide Kesim "Yılın Öğretmeni", Bedirhan Gökçe ise "Yılın Sanatçısı" ödülüne layık görüldü.

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, ilçenin sosyal ve fiziki projelerin dışında kültürel faaliyetlerle de örnek olduğunu belirterek, "Beş farklı kategoride, '2013 Yılının Enleri' olarak değerlendirilen isimleri tebrik ediyorum. Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz Yıldırım'ın '2013 Yılının Enleri' artık Yıldırım için geleneksel bir kültür hizmetidir" diye konuştu.

Ödül alanların toplu fotoğraf çekiminin ardından Bedirhan Gökçe konser verdi. - Bursa

Kaynak: AA / Yerel

Özgen Keskin Barış Manço Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title