Haberler

Yıldırım Belediyesi'nden Örnek Protokol

Güncelleme:

Yıldırım Belediyesi örnek bir çalışmayı daha hayata geçirerek Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü ile işbirliği protokolüne imza attı.

Yıldırım Belediyesi Başkanlık Makamı'nda gerçekleştirilen törende Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Bursa Tapu ve Kadastro Bölge Müdür Vekili Serhat Battal, Yıldırım Kadastro Müdürü Feridun Yörük ve Yıldırım Tapu Müdürü İsmail Can işbirliği protokolüne imza attı. Protokol ile Tapu ve Kadastro bilgilerinin Yıldırım Belediyesi sistemleri ile entegre edilerek Yıldırımlılara daha hızlı ve kaliteli hizmet sunulmasının hedeflendiğini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Hemşehrilerimize daha iyi hizmet vermek ve bürokratik işlemleri azaltma adına önemli bir adım attık. Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğümüz ve Yıldırım İlçe Müdürlüğümüz ile imza altına aldığımız protokol, vatandaşlarımızı bürokratik süreçlerden kurtararak daha hızlı hizmet almalarını sağlayacak" diye konuştu.

KURUMLAR ARASI İŞBİRLİKLERİ ÖNEMLİ

Yıldırımlıların tapu ve kadastro ile bağlantılı işlemlerini Yıldırım Belediyesi'nden çok daha hızlı bir şekilde çözeceklerini vurgulayan Başkan Edebali, "Hemşehrilerimizin iki kurum arasında evrak taşımasının önüne geçerek zaman kaybının önlenmesini amaçlıyoruz. Tapu ve kadastro ile Belediyemiz işlemlerini tek çatı altında toplayarak Yıldırımlılara kolaylık sağlama hedefindeyiz. Aynı zamanda Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü'ndeki yoğunluğun da yarı yarıya azalmasını sağlayacağız. Bu çalışmanın diğer kurumlara da örnek olmasını diliyorum" dedi. Protokol ile yaşanan olumsuz durumların önüne geçileceğini de ifade eden Başkan İsmail Hakkı Edebali, "Hayata geçirdiğimiz proje ile Belediyemiz tapu ve kadastro bilgilerine ulaşabilecek. Bu da sürece hız katacak ve daha sağlıklı bir şekilde işlemler gerçekleşmiş olacak" diye konuştu. Kurumlar arası işbirliklerinin önemli olduğunun da altını çizen Başkan Edebali, "Kurumların uyum içinde çalışmasından karlı çıkacak olan vatandaşlarımızdır. Kamu kurumlarında esas olan iyi ve kaliteli hizmettir. Biz de daha iyi ve daha kaliteli hizmete ulaşmak için adımlar atıyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İsmail Hakkı Edebali Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title