Haberler

Yıldırım Belediyesi Çocuklara Sirk Bileti Dağıtıyor

Yıldırım Belediyesi, çocukların sosyal ve kültürel faaliyetlere katılmasına destek olmak amacıyla okullarda sirk bileti dağıtıyor.

Yıldırım Belediyesi, çocukların sosyal ve kültürel faaliyetlere katılmasına destek olmak amacıyla okullarda sirk bileti dağıtıyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Nurettin Kutlucan İlkokulunu ziyaret eden Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, hafta sonunda sunulacak Türkiye Sirki gösterisi için davetiyeleri öğrencilere hediye etti.

Donanımlı bir nesil yetişmesine katkı koymayı amaç edindiklerini belirten Edebali, "Okullarımızın birçok ihtiyacını gideriyoruz ancak bu hizmetler tek başına yeterli değil. Yerel yönetimlerin ihtiyaçların yanında sosyal ve eğitim ile ilgili yapacakları faaliyetlerle çocuklarımızın gelişimine katkı sağlayabilmesi de çok önemli" ifadesini kullandı.

Yıldırım'daki Türkiye Sirki gösterisine çocukların katılımını önemsediklerini vurgulayan Edebali, şunları kaydetti:

"Belediyemizin katkılarıyla ilçemizde hafta sonu gösteri sunacak olan ve ülkemizin ilk hayvansız sirki olma özelliğini taşıyan 'Türkiye Sirki'ne 10 bin çocuğumuzun gidebilmesi için bilet dağıtımı yapıyoruz. Eğitim ve bilgi paylaşımında yalnızca okullar yeterli olmuyor. Sosyal ve kültürel hayatla ilgili çocuklarımızın da haberdar olması gerekir. Bu nedenle çocuklarımızın gelişimine katkı sağlayacak projeleri çok önemsiyoruz. İlerleyen dönemde de benzeri hizmetlerimiz tüm hızıyla sürecek." - Bursa

Kaynak: AA / Yerel

İsmail Hakkı Edebali Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title