Haberler

Yıldırım Belediye Çalışanlarına Müjde

Güncelleme:

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, personelini müjdeledi.

Göreve geldiğinde Bem-Bir-Sen ile yaptığı sözleşmeyle, memur çalışanların sosyal denge haklarını tavan ücretten düzenleyen Başkan Edebali, önümüzdeki 3 yıl içinde sendikayla aynı kararı aldı.

Yıldırım Belediyesi Başkanlık Makamı' nda gerçekleştirilen imza törenine Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'nin yanı sıra BEM-BİR-SEN Bursa Şube Başkanı Ali Alan, Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Polat, BEM-BİR-SEN Temsilcileri Ender Gül ve Kemal Kocaosmanoğlu ile MEMUR-SEN il eski temsilcisi Numan Şeker katıldı. Çalışanların haklarını korumaya ve hak ettiklerinin karşılığını vermeye özen gösterdiklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Mesai arkadaşlarımızın haklarını korumak ve refah seviyelerini yükseltmek adına imzaladığımız ve 3 yıl geçerliliği olan 'Sosyal Denge Sözleşmesi' başta çalışanlarımız olmak üzere herkese hayırlı olsun" diye konuştu.

HAKLAR İYİLEŞTİRİLDİ

Yıldırım Belediyesi'nde çalışan 390 memur ve sözleşmeli personelin tavan ücret üzerinden zam aldığını, sosyal haklarının iyileştirildiğini ifade eden Başkan İsmail Hakkı Edebali, "İmzaladığımız sözleşme neticesinde tüm çalışanlarımızın aylıklarına eşit miktarda tavan ücret üzerinden net 741 lira iyileştirme zammı yapmış olduk" şeklinde konuştu. Yönetim anlayışlarının çalışanlarının haklarını her zaman korumak olduğunu vurgulayan Başkan Edebali, "Yıldırım'ın 'İdeal Şehir' olması hedefini Yıldırım Belediyesi olarak tüm ekibimizle birlikte gerçekleştireceğiz. Bundan sonraki süreçte de sendikal hakların daha da artırılarak personelimizin refahını ön planda tutacağız" diye konuştu.

BAŞKAN EDEBALİ'YE TEŞEKKÜR

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası Bursa Şubesi Başkanı Ali Alan ise Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'nin çalışanlarının haklarını korumasındaki özverisini memnuniyetle takip ettiklerini belirterek; "Başkanımız kanunun vermiş olduğu taban ücreti imzalayabilirdi. Ne var ki Başkanımız hiç bir kısıtlamaya gitmeyerek geçtiğimiz yıl olduğu gibi önümüzdeki 3 yıl için de tavan ücret ve sosyal hakları vermeyi uygun gördü. Çalışma haklarımızın bu yönde devam etmesi, iş motivasyonu açısından moral olacaktır. Çalışanın hakkını koruyan, Yıldırım'ın kalkınmasına katkı sunan Başkan İsmail Hakkı Edebali'ye sendikamız ve üyelerimiz adına teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İsmail Hakkı Edebali Ali Alan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırşehir'de deprem mi oldu 18 Nisan Perşembe? Kırşehir deprem nerede oldu? Çankırı'da deprem mi oldu 18 Nisan Perşembe? Çankırı deprem nerede oldu? Yozgat'ta deprem mi oldu 18 Nisan Perşembe? Yozgat deprem nerede oldu? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Sivas'ta deprem mi oldu 18 Nisan Perşembe? SON DAKİKA Sivas deprem nerede oldu? Hudutsuz Sevda 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title