Haberler

Yıldırım Akbulut'un Şaşırtan Değişimi

Güncelleme:

Hakkında üretilen fıkralar ile hatırlanan 79 yaşındaki Eski Başbakan Yıldırım Akbulut'un fiziki görüntüsündeki değişiklik şaşırttı.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, eski Meclis Başkanlarına yemek verdi. Yemeğe eski başkanlar Ferruh Bozbeyli, Cahit Karakaş, İsmet Sezgin, Mustafa Kalemli, Hikmet Çetin, Yıldırım Akbulut, Ömer İzgi, Bülent Arınç, Köksal Toptan ve Mehmet Ali Şahin katıldı.

ŞAŞIRTAN DEĞİŞİM

Yemekte yer alan TBMM eski Başkanı ve eski Başbakan 79 yaşındaki Yıldırım Akbulut'un fiziki görüntüsündeki değişiklik şaşırttı. ANAP Genel Başkanı ve Başbakan Turgut Özal'ın, Cumhurbaşkanı seçilerek Çankaya Köşkü'ne çıkmasından sonra ANAP Erzincan milletvekili Yıldırım Akbulut, Başbakan olarak görevlendirilmişti. Akbulut, 1984-1987 yılları arası İçişleri Bakanlığı da yaptı.

MESUT YILMAZ'A YENİLDİ

1987'de TBMM Başkanı seçilen, 9 Kasım 1989'da da Başbakanlığa atanan Akbulut hakkında çok sayıda fıkra üretilmiş, fıkra kitabı bile yazılmıştı. 15 Haziran 1991'deki ANAP Kongresinde Mesut Yılmaz'a yenilerek Genel Başkanlık ve Başbakanlık görevinden ayrılan Akbulut, 2002'de ANAP'tan istifa etti ve Doğru Yol Partisi'nden İstanbul milletvekili adayı oldu, ancak seçilemedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Yıldırım Akbulut Ferruh Bozbeyli İsmet Sezgin Cemil Çiçek Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

yenisoyyensoykasm@hotmail.com:

habere bak yahu habere bunu yazan adam heyyyyyyyyyyy,,,,,, ben 42 yasına geldim düşün artuk yıldırım bey 2 kelimeyi bir araya getirip 10 sn mola verirken ben liseye baslamıstı asıl sen benim o günkü fotorafımla simdiki halimi görsen oturup ağlarsın , tyaaaaaaaaaa yılmazlr tansular demireller ecevitler erbakan hoca lar ve cemaattt yaaaaaaaaaaaa beni bunlar yaslandırdı akbulut yediği önünde yemedi ardında devlet soför vermiş koruma araba geiyor bende askeri ücretle ev gecindirmeye calışıyorum ,cokmu lazıom son hali yıldırımın pehhhhhhhhhhhhhh

17
3
yanıtYanıtla
alaraalaraozbasaran@hotmail.com:

hehe o senin dediğin mesut yılmaz olmasın, mesut yılmaz konuşma yaparken her kelime arasında alt yazı geçiyordu, görüntü donmadı, alıcınızın ayarlayı ile oynamayın az sonra diğer kelimeyi söyleyecek sayın yılmaz diye. uyanık kanallarsa araya reklam alıyorlardı :) :)

yanıt0
yanıt0
ziyaziyaddindemirci@hotmail.com:

Ben altmışüç yaşındayım. Bildiğim en dürüst; temiz bir siyasetçi idi. Fırıldakçı arsacı, borsacı değildi.

16
1
yanıtYanıtla
herşey yalan:

büyükçekmecedeki fıratpenle çevreye ve insanlara zarar veren kim ? fıratpenin esas sahibi kim ? hangi politikacı memleketi düşünür ki bu düşünsün.

yanıt0
yanıt0
Sariyapraklim@boyraz.ch:

Cok Dogru ve dürüst bir insandi Sayin Akbulut. Allah ona saglik ve ümür versin.

16
1
yanıtYanıtla
Ahmetstrofon@hotmail.com:

Evet, durgundu... Ama düzgün adamdı...Akbulut'lu yıllar, ülkenin en istikrarlı dönemleri arasında sayılır...Çok bilmek, çok başaracak anlamına gelmez...

11
3
yanıtYanıtla
tilki selimalperenbozkurt@hotmail.com.tr:

Lise yıllarımızdı sn. akbulut konuşurken hep uykum gelirdi, ne günlerdi be :)

11
3
yanıtYanıtla
alaraalaraozbasaran@hotmail.com:

hatırlıyorum o günleri , çok üzülüyordum adamcağıza, basının bir adamı isterse vezir, isterse rezil edebileceğinin en iyi kanıtıdır, kendileri.

11
2
yanıtYanıtla
BAYGARAahmetbaykara33@hotmail.com:

ÖNCE EŞREF KOLÇAK ZANNETTİM...BU RESİM ÇOK ŞEY ANLATIYOR AMA ANLAYANA

9
0
yanıtYanıtla
SADIK DOSDsexkompot@abv.bg:

SIZLER DAHA COK TAYYIPI ARARSINIZ BU KAFAYLA AZIZ NESIN NE DEMISTI ! !

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title