Haberler

Yıldırım'a Yeni Cazibe Merkezi

Ankara Yolu’ndaki 60 dönümlük Et Balık Kurumu (ET-BA) arazisinin alışveriş ve yaşam merkezi olarak planlandığını belirten Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kurumun Badırga Bölgesi’ne tahliyesinin ardından inşaat çalışmalarının başlayacağını açıkladı.

Ankara Yolu'ndaki 60 dönümlük Et Balık Kurumu (ET-BA) arazisinin alışveriş ve yaşam merkezi olarak planlandığını belirten Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kurumun Badırga Bölgesi'ne tahliyesinin ardından inşaat çalışmalarının başlayacağını açıkladı.

Bursa'nın daha sağlıklı ve yaşanabilir bir kent haline gelmesi amacıyla aktivite alanlarını her geçen gün artıran Büyükşehir Belediyesi, son dönemde kente kazandırılan yaşam merkezlerinin arasına bir yenisini daha ekliyor. Ankara Yolu Karapınar Mevkii'nde bulunan ET-BA arazisinde yürütülen proje çalışmaları büyük oranda tamamlanırken, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yatırımın detaylarını yerinde inceledi. Başkan Altepe, beraberindeki Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altun'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Altepe, Bursa'nın marka kent olması, kent ekonomisinin gelişmesi, tüm ilçelerle birlikte daha aktif olması yolundaki çalışmalara devam ettiklerini bildirdi. Bu kapsamda her geçen gün tüm sektörleri ilgilendiren farklı yatırımlara imza attıklarını belirten Başkan Altepe, şehrin girişi olan Ankara Yolu'nun düzenlenmesine, Kestel ve Gürsu bölgelerinin hareketlenmesine büyük önem verdiklerini ifade etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yapılan çalışmalar sonucunda Ankara Yolu'nun yeni bir cazibe merkezine daha kavuşacağını söyledi. Karapınar Mevkii'nde 60 dönümlük alana kurulu ET-BA arazisinin Yıldırım'ın en büyük ve nitelikli cazibe merkezi haline geleceğini kaydeden Başkan Altepe, "Şu anda Et Balık Kurumu'nun Badırga Bölgesi'nde yapımı devam eden sanayi alanına taşınması konusundaki hazırlıklar sürüyor. Oradaki kamulaştırmalar tamamlanmak üzere. Alt yapı biter bitmez ET-BA'nın tahliyesi de gerçekleşmiş olacak. Daha sonra da bu büyük alanda cazibe merkezi için ilk adımı atmış olacağız" dedi.

Başkan Altepe, başta Yıldırım, Kestel ve Gürsu bölgeleri olmak üzere Bursa'ya büyük değer katacak cazibe merkezinin başta Yıldırım halkı olmak üzere Bursalılar için tam bir yaşam merkezi olacağını ifade etti. 60 dönümlük alanda kurulacak merkezde alışverişten yeme-içme mekanlarına, sinema salonlarından eğlence alanlarına kadar ziyaretçilere birçok konuda alternatifler sunulacağını kaydeden Başkan Altepe, "Projenin tamamlanması için son çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Uzmanlarımız tarafından çok güzel bir proje hazırlandı. Bölge halkının ihtiyacı olan bir alan olacak. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Altepe Karapınar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title