Haberler

Yıldırım'a Uluslararası Bir Şampiyonluk Daha

Güncelleme:

Yıldırım Belediyesporlu Şüheda Nur Güler, Polish Open Warsaw Cup 2016'nda rakiplerini geride bırakarak şampiyonluk madalyasının sahibi oldu.

Sporun her branşında Yıldırım'ı marka şehir konumuna getirmek adına çalışmalarını aralıksız sürdüren Yıldırım Belediyesi, uluslararası arenadaki başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Polonya'nın başkenti Varşova'da gerçekleştirilen Polish Open Warsaw Cup 2016 mücadele eden Yıldırım Belediyesporlu taekwondocu Şüheda Nur Güler, 49 kilogramda şampiyon olma başarısı gösterdi. Şüheda Nur Güler'i elde ettiği şampiyonluktan dolayı kutlayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilçeyi kalkındırma yolunun gençlere yapılan yatırımlardan geçtiğini söyleyerek "Sporcumuz Şüheda Nur'u göstermiş olduğu başarıdan dolayı kutluyorum. 250 bini aşkın genç nüfusumuz sayesinde oldukça büyük bir potansiyele sahibiz. Bu potansiyeli ortaya çıkarmanın en önemli araçlarından biri de spordur. Spor sayesinde tam donanımlı yetişecek genç neslimiz ilçemizi geleceğe taşıyacaktır" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Varşova Polonya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title