Haberler

Yıldırım, 121. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığını ve AK Parti İl Başkanlığını Ziyaret Etti

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Alınan güvenlik önlemlerinden detaylar Başbakan Binali Yıldırım'ın gelişi, tokalaşması ve askerleri selamlaması Başbakan Binali Yıldırım ile askerlerin hatıra fotoğrafı çektirmesi Başbakan Binali Yıldırım'ın AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etmesi Başbakan Yıldırım Hatay'da Yıldırım, 121. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığını ziyaret etti Başbakan Binali Yıldırım, 121. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığını ziyaret etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Alınan güvenlik önlemlerinden detaylar

Başbakan Binali Yıldırım'ın gelişi, tokalaşması ve askerleri selamlaması

Başbakan Binali Yıldırım ile askerlerin hatıra fotoğrafı çektirmesi

Başbakan Binali Yıldırım'ın AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etmesi Başbakan Yıldırım Hatay'da

Yıldırım, 121. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığını ziyaret etti

Başbakan Binali Yıldırım, 121. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığını ziyaret etti.

İstanbul'dan özel uçak "ANA" ile Hatay'a gelen Yıldırım, Hatay Havalimanı'ndan Başbakanlık otobüsüyle Serinyol Mahallesi'ndeki 121. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığına geçti.

121. Jandarma Eğitim Alay ve Garnizon Komutanı Jandarma Kurmay Albay Erdem Özcan tarafından karşılanan Yıldırım, ardından tören mangasını denetledi. Yıldırım, komutanlık girişinde askerlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu arada, Hatay İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Başbakan Yıldırım'ın gelişi öncesi şehir giriş ve çıkışlarında dedektör köpekleriyle kontrol uygulaması yaptı.

Kaynak: AA / Güncel

Binali Yıldırım AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title