Haberler

Yılbaşının En Çok Kazananacak Ünlüsü Yine Değişmedi

Güncelleme:

Gelenek bozulmadı ve pop müziğin süperstarı Ajda Pekkan, 400 bin TL ile yılbaşı gecesinin en çok kazananı olacak.

Pop müziğin süperstarı Ajda Pekkan, yılbaşı gecesinin en çok kazananı olacak. Kıbrıs ekstralarından bayram ve 400 bin TL kazanan Pekkan, bu yılbaşı Wow İstanbul Hotels'de sahneye çıkacak ve gece için 300 bin TL ücret alacak.

ÖZCAN TEKLİFLERİ GERİ ÇEVİRDİ

Sezen Aksu ile Kenan Doğulu yılbaşı gecesi çalışmayacak. Dizi çekimleri nedeniyle yoğun bir dönem geçiren Özcan Deniz çok sayıda konser teklifi almasına rağmen hepsini geri çevirdi.

İşte yılbaşında sahneye çıkacak diğer ünlüler ve alacakları ücret...

Ebru Gündeş- Kıbrıs Malpas Hotel: 250 bin TL
Gülben Ergen- Kıbrıs Paşa Otel: 250 bin TL
Serdar Ortaç- Kıbrıs Cratos Otel: 220 bin TL
Demet Akalın- İstanbul Gönen Hotel: 200 bin TL
Seda Sayan- Kıbrıs Yuni Palace: 150 bin TL
Ferhat Göçer- Kıbrıs The Savoy Ottoman Palace: 120 bin TL
Aşkın Nur Yengi- Kıbrıs Kaya Artemis: 120 bin TL
Rober Hatemo- Kıbrıs Acapulcu Hotel: 110 bin TL
Ebru Yaşar- Kıbrıs Arkan Palm Beach: 100 bin TL
Mehmet Ali Erbil- Kıbrıs Rocks Otel: 30 bin TL

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Ajda Pekkan İstanbul Yılbaşı Kıbrıs Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title