Haberler

Yılbaşında Nereye Gidilir ? Yılbaşı Gecesi Ne Yapılabilir ?

Güncelleme:

2014 yılının bitimine günler kala yılbaşı heyecanı tüm yurdu sardı. Yılbaşında evde oturmak istemeyen vatandaşlar şimdiden yılbaşında nereye gidilir ? Yılbaşında neler yapılabilir sorularının cevabını aramaya başladı. Detaylar haberimizde..

2014 yılını geride bırakmaya hazırlandığımız şu günlerde eğlence mekanları da müşterilerini yeni yıla neşe içinde girmeleri için sevilen sanatçılarla anlaşmaya başladılar.

Yeni yıla nasıl girersen bütün bir yıl öyle geçer düşüncesi ile 2015'e sevdikleri ile birlikte bir eğlence mekanında girmek isteyenler için aslında çok fazla alternatif var.

Ünlülerin pek çoğu yılbaşında Kıbrıs'ta sahne alacak. Kıbrıs'ta yeni yılı karşılayacak olan ünlülerimiz dışında İstanbul'un gözde eğlence mekanları da hazırlıklarına devam ediyor. Bakın İstanbul'da yılbaşında nereye gidilir ?

Yılbaşı gecesi sevilen sanatçılarla aynı ortamı paylaşmak isteyenlerin ortak mekanları Plaza Hotel, Hilton, Suada, WOW, Günay, Efendy Showland oluyor. Bunun dışında gece klüpleri de bu yarışta hatırı sayılır ölçüde söz sahibi.

Henüz programları kesin olmadığı için hangi ünlünün nerede sahne alacağı kesinleşmedi ancak bilinen bir gerçek var ki İstanbul yeni yıla dolu dolu girecek.

2015 Yeni Yıl Partisi Türkiye'nin en iyi DJ'lerini Hilton Convertion Hall2'de bir araya getirecek. DJ Doğukan Manço, Ozan Doğulu ve Erdem Kınay kabine geçecek, Ece Seçkin ise şarkılarıyla katılımcılara unutulmaz saatler yaşatacak. Yılın resmi olarak açıklanan ilk organizasyonu olan 2015 Yeni Yıl Partisini kaçırmayın.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

İstanbul Yılbaşı Kıbrıs Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title