Haberler

Yılbaşı Sepetinden Alkollü İçecek ve Sigara Kaldırıldı

Güncelleme:

Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği yılbaşı sepetlerinde artık alkollü içecekler ve tütün ürünleri olmayacak.

Marketlerde satılacak yılbaşı sepetlerinde artık tütün mamulleri ve alkollü içecekler olmayacak. Karar resmi gazetede yayınlandı.

ALKOLLÜ ÜRÜNLER YILBAŞI SEPETİNDEN ÇIKARILDI

Resmi Gazete'de bu sabah yayımlanan TAPDK kararına göre, "Tütün Mamulleri ve Alkollü İçkilerin Satışına ve Sunumuna İlişkin Usul ve Esaslar HakkındaYönetmelik'in 19 uncu ve 20 nci maddeleri çerçevesinde, Kurumumuzdan alınmış perakende tütün mamulü ve/veya alkollü içki satış belgesine haiz perakende satış yerlerinde satışa sunulan yılbaşı sepetlerinin içerisinde tütün mamullerinin ve alkollü içkilerin yer almamasını" kararı alındı.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Yılbaşı Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500

Yorumlar (25)

M.Sadık KABACA Mobil-ANDROID:

Hristiyan uydurması adetleri Müslüman halkın örf ve adetleri gibi yaymak ve teşvik eden bu tür şeyleri kökünden yasaklayacaksın. Zehir zıkkım olsun Ailesi'nin rızkını bu türden haram şeyleri yapanlara.

9
18
yanıtYanıtla
sosyolog:

CHP, , liler bu konuyu, , anayasa mahkemesine götürebilir. , lütfen sepetlere birer sise raki veya sarapta koyunuz, , yoksa basiniz derde girebilir.

10
15
yanıtYanıtla
mko:

o ne ya yılbaşı sepeti diye bişe mi varmış vay canına

22
1
yanıtYanıtla
M.Sadık KABACA Mobil-ANDROID:

Hristiyan uydurması adetleri Müslüman halkın örf ve adetleri gibi yaymak ve teşvik eden bu tür şeyleri kökünden yasaklayacaksın. Zehir zıkkım olsun Ailesi'nin rızkını bu türden haram şeyleri yapanlara.

17
4
yanıtYanıtla
ayran içeriz ):

kim ne içerse içsin millete ne

17
2
yanıtYanıtla
kaldırın:

sepeti komple istemiyoruz

14
3
yanıtYanıtla
AysegülMobil-ANDROID:

cok sevindimmmm.Seviyoruz seni UZUN ADAM

8
9
yanıtYanıtla
gavurdağlı Mobil-ANDROID:

alkolsüz Sigarasız yılbaşı paketi mi olur devlet yasaklıyon bari fabrikası nı kapat

14
3
yanıtYanıtla
Cuggul04:

Onada sıra gelecek insallah

yanıt1
yanıt1
Adınızı Yazın:

süoer

13
2
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title