Haberler

Yılbaşı Öncesi Uyuşturucu Tacirlerine Darbe

Başkent’te yılbaşı öncesi polis ekipleri tarafından yapılan uygulama sırasında durdurulan bir araçta 2 bin 74 adet sentetik uyuşturucu madde ele geçirildi.

Başkent'te yılbaşı öncesi polis ekipleri tarafından yapılan uygulama sırasında durdurulan bir araçta 2 bin 74 adet sentetik uyuşturucu madde ele geçirildi.

Ankara Valiliği, Ankara Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Ankara'da uyuşturucu madde nakleden ve ticaretini yapan şahısların yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesi amacıyla yapılan denetime ilişkin açıklama yaptı. Valilikten yapılan açıklamada, Kahramankazan ilçesi Ankara-Bolu yolu Ahievran Caddesi ile Millet Caddesi kavşağında yapılan uygulamada durdurulan bir araçta değişik renk ve figürlerde olmak üzere toplam 2 bin 74 adet sentetik uyuşturucu/uyarıcı nitelikli tabletlerin ele geçirildiği kaydedildi. Yakalanan şüpheliler A.Ö.K., M.Y. ve T.Ü.'nün Kahramankazan Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildiği bildirildi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ankara Emniyet Müdürlüğü Ankara Valiliği Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title