Haberler

Yılbaşı Öncesi Çanakkale'de Sahte İçki Operasyonu

Çanakkale'nin Yenice İlçesi'nde sahte rakı ve şarap üretimi yapılan bir köy evine jandarma ekipleri tarafından baskın düzenledi.

Çanakkale'nin Yenice İlçesi'nde sahte rakı ve şarap üretimi yapılan bir köy evine jandarma ekipleri tarafından baskın düzenledi. Operasyonda ele geçirilen 630 litre şarap ile 10 litre sahte rakıya el konuldu. Gözaltına alınan 1 kişi ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Yenice'ye bağlı Kurtlar Köyünde yaşayan R.O.'nun evinde imalathane kurarak sahte şarap ve rakı imal ettiği bilgisine ulaşan İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, geçen perşembe günü operasyon düzenledi. Köy evinde yapılan aramada 630 litre sahte şarap ve 10 litre sahte rakı ele geçirildi. Ayrıca şarap ve rakı üretiminde kullanılan çeşitli malzemelerin ele geçirildiği belirtildi. Gözaltına alınan R.O.'ya '4733 Sayılı Tütün ve Alkol Piyasası Kanunu'na Muhalefet' suçundan işlem yapıldı. İfadesi alındıktan sonra serbest bırakılan R.O. ile ilgili soruşturma sürüyor. - Çanakkale

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çanakkale Yılbaşı Yenice Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title