Haberler

Yılbaşı Alışverişinizi Butix.net den Yapın Yüzde 40 İndirim Kazanın

Güncelleme:

Yılbaşı için kısa süre kaldı. İnsanların telaşla sevdiklerine hediye aradığı bu dönemde, özellikle yoğun çalışan kişilerin sıkıntıları artıyor.

Bir yandan yılsonundaki işleri yetiştirme derdi sürerken, öte yandansa sevdiklerine istedikleri hediyeleri almanın telaşı tüketicileri sarıyor. Sevdiklerinize, evinizden ya da ofisinizden çıkmadan en uygun hediyeyi almak ister misiniz?

İsterseniz onun üzerine tam oturacak bir kıyafet ya da en sevdiği teknolojik ürünü indirimli olarak alabilirsiniz. E-ticaret mağaza mağaza dolaşma derdini ortadan kaldırıyor. Butix.net, yılbaşı kampanyasıyla çalışanların alışveriş telaşına çare olacak. Sitede bulunan özel yazılım sayesinde, istediğiniz kıyafeti mağazaya gitmeden üstünüzde deneyebiliyorsunuz. Sevdiklerinize hediye alırken, sadece onun vücut ölçülerini ve fotoğrafını yazılıma tanıtırsanız, en uygun kıyafeti seçebilirsiniz.

Sürpriz hediye alırken sık sık yaşanan, kıyafetlerin beden sorunu da sitenin sitemi tarafından çözülüyor. Butix. net'in yılbaşı kampanyasında, Aralık ayı boyunca siteye üye olanlar yüzde 40 indirim kazanıyor. 19.99'dan başlayan fiyatlarla satış yapan Butix.net, hediye mevsiminin doğasına uygun başka bir kampanya daha düzenliyor. Aralık ayı boyunca sitede alınan tüm ürünlerin kargosu, 2.99 liradan sabitlendi. Teknolojik ürünlerden, kozmetiğe, ayakkabıdan, mutfak gereçlerine kadar her zevkten insana hediye seçebilmek Butix.net'in sunduğu ürün gamıyla mümkün.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yılbaşı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title