Haberler

Yılanın Isırdığı 4 Yaşındaki Zehra Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ta evinde oynadığı sırada yılan ısıran 4 yaşındaki Zehra Kuşçu, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş'ın Onikişubat İlçesi'ne bağlı Çokran Mahallesi'nde Arif ile Müridiye Kuşçu'nun iki çocuklarının en küçüğü olan 4 yaşındaki Zehra Kuşçu, anne ve babası oy kullanmaya gittiği sırada evde oyun oynarken yılan ısırdı. Evde bulunan halası Müzeyyen'in ihbarı üzerine eve gelen ailesi tarafından, otomobille hastane yoluna çıkan minik Zehra, yolda sağlık görevlileri tarafından teslim alındı. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne tedavi altına alınan Zehra, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Minik Zehra'nın cesedi otopsi için hastane morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (16)

yolculuk:

Ölûmünün tek sebepi yilan zehirinin ,panzehiri olmamasi olmali ,annesine bakisi icler acisi,Allah Rahmet eylesin ,güzel gözlü yavrucuk

69
0
yanıtYanıtla
mehmet:

ALLAH RAHMET eylesin annesine babasına sabırlar versin rabbim minik bir melekti uçtu hakikat dünyasına

53
0
yanıtYanıtla
hakan cihat:

o kadar bilim adamı yetişiyo abd kapıyo ...sonuç.. hiç bi araştırma yok rezalet..sanki afrikada yaşıyoruz

39
3
yanıtYanıtla
urfalı63:

yazık minik ve masum. Nasılda bakmış sanki son bakışım diyor masumane. Allah ailesine sabır versin. içim yandı ya...

38
0
yanıtYanıtla
....tuzayvarazyan@hotmail.com:

Acaba??

yanıt0
yanıt0
Katip Çelebi:

Türkiyede insana değer verilmeyişinin sonucu bu.Bir bölgedeki tıp merkezlerinde o bölgeye has zahirli hayvan bitki vs. karşı panzehir ve gereklieğitim verilmeli.Adam bir iki ezber biliyor, gelene geçene uyguluyor.Türkiyede zaten insan öldürebilecek türde iki veya üç yılan türü var.Bulundursana panzehiri kardeşim.

25
1
yanıtYanıtla
selçuk69:

ohaa yaa. yılan ısırmasından bir çocuk öldü ha. muz cumhuriyetlerinde bile yılan ısırmasından insan ölmüyor artık.

10
8
yanıtYanıtla
fırat:

bu memlekette koltuk sevdası idooloji sevdası sağ sol sevdası bitipte kardeşçeyaşanıpı sırt sırta verilmezse bu memleket BİR adım ilerlemez AFRİKADAN daha kötü olruz

9
6
yanıtYanıtla
sades saernetbrute034@hotmail.com:

Ne Alakası Var Ülkeyle Kafası Güzel KArdeşim

yanıt0
yanıt0
fırat:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu YazınİÇERİM PARÇALANDI ALLAH SABIRLAR VERSİN

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title