Haberler

Yıkımda Görevli İşçinin Dikkati Köpek Yavrularını Telef Olmaktan Kurtardı

Uludağ Üniversitesi İnegöl Yerleşkesi'nde bulunan eski Tekel Tütün İşletme Fabrikası'nın yıkımı sırasında, 10 köpek yavrusunu telef olmaktan Ali Altınkaya adlı işçinin dikkati önledi. Köpekler İnegöl Sahipsiz Havyanlar Bakım ve Tedavi Merkezi'ne teslim edildi.

Uludağ Üniversitesi'nin, bünyesinde İşletme Fakültesi ve Meslek Yüksek Okulu bulunun bulunduğu İnegöl'deki yerleşkesinde yer alan ve depreme dayanıklı olmadığı için kullanılmayan eski Tekel Tütün İşletme Fabrikası'nın yıkımına başlandı. Yıkım sırasında yavru köpek sesi duyan Ali Altınkaynak adlı işçi, çalışmayı durdurup, fabrikanın kazan dairesi ve tütünlerin kurutulduğu makinelerin konulduğu bölüme gidince, buralarda toplam 10 köpek yavrusunu gördü. Köpekler daha sonra, İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezi'nden çağrılan görevlilere teslim edildi.

Yıkım sırasında köpekleri fark etmeyip ölümüne neden olmaları halinde çok üzüleceğini söyleyen Ali Altınkaya, "Şimdi çok rahatım" dedi.

- Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Uludağ Üniversitesi Altınkaya İnegöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title