Haberler

Yıkılan Kedi Evi Yerine Özel Kedi Evleri Yerleştirildi

Üsküdar Belediyesi görevlileri, Ünalan Mahallesi Hakim Sokak'ta hayvanseverler tarafından kurulan kedi evlerinin bir grup tarafından yıkılması üzerine, aynı sokağa kedi evleri yerleştirdi.

Üsküdar Belediyesi görevlileri, Ünalan Mahallesi Hakim Sokak'ta hayvanseverler tarafından kurulan kedi evlerinin bir grup tarafından yıkılması üzerine, aynı sokağa kedi evleri yerleştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamada, sokak hayvanları için ücretsiz destekler sunulduğu, yoğun kış şartlarında da sokak hayvanlarının unutulmadığı belirtildi.

Hayvansever gençlerce önceki gün yerleştirilen kedi evinin bir grup tarafından yıkılması ve gençlere saldırılmasının ardından belediye ekiplerinin, Ünalan Mahallesi Hakim Sokak'a özel kedi evleri taşıdığı kaydedilen açıklamada, "Kediler soğukta sokakta kalmasın." diye hızla yerleştirilen kedi evlerinin, sosyal medyada da büyük yankı bulduğu aktarıldı.

Açıklamada, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in de sosyal medya hesabından konuyu "Hayvan sevgisi imandandır. İyi ki minik dostlarımız var." diyerek duyurduğu kaydedildi.

Üsküdar Belediyesinin, geçen aylarda sokak hayvanlarına ücretsiz hizmet vermek üzere Minik Dostlar Kliniğini açtığı hatırlatılan açıklamada, klinikte 2 ameliyathane ve tedavi ünitelerinin bulunduğu ifade edildi.

Açıklamada, günde 12 ameliyat gerçekleştirmeye ve aynı anda 30 hayvanın muayene edilmesine elverişli Minik Dostlar Kliniğinin, sahipsiz hayvanlar için ücretsiz ambulans hizmeti verdiği de hatırlatıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Üsküdar Belediyesi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title