Haberler

Yiğit Bulut'un Yıllık Kazancı 400 Bin Liranın Üzerinde

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde Türk Telekom yönetimine atanan Başbakanlık Başdanışmanı Yiğit Bulut'un yıllık kazancı dudak uçuklatıyor.

Türk Telekom yönetim kurulu üyeliğine atanan Başbakanlık Başdanışmanı Yiğit Bulut, üç ayrı maaşa kavuştu. Bulut, Başbakanlık Başdanışmanı, Telekom Yönetim Kurulu üyeliği ve TRT programcısı olarak ayda yaklaşık 30 bin lira maaş alacak. Yılsonunda Telekom'dan huzur hakkı da verilecek.

TÜRK TELEKOM'DAN 11 BİN LİRA ALACAK

Türk Telekom’da görev yapan yönetim kurulu üyelerine yaklaşık 11 bin lira ücret ödeniyor. Üyelere, yılsonunda huzur hakkı adı altında ödeme de yapılıyor. Bu ödemenin yıllık, 40 bin lira civarında olacağı belirtiliyor.

TRT'DEN AYDA 10 BİN LİRA

Yiğit Bulut Başbakanlık Başdanışmanı olarak ayda 10 bin lira civarında maaş da alıyor. Bulut'a TRT'de yayınlanan ''Derin Analiz'' programı için ise ayda 10 bin lira ödeniyor.

BÜLENT ARINÇ AÇIKLADI

CHP milletvekili Haluk Koç'un önergesini cevaplandıran Başbakan yardımcısı Bülent Arınç, Bulut'un bu program nedeniyle TRT'den haftada 2 bin 500, ayda 10 bin lira aldığını açıklamıştı.

YILLIK KAZANCI DUDAK UÇUKLATIYOR

Bu durumda Yiğit Bulut'un yıllık kazancının 400 bin liranın üzerinde olduğu sonucu ortaya çıkıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Bülent Arınç Türk Telekom Yiğit Bulut Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (148)

400bin fazla degilunye@gmx.ch:

Acik söyüyorum yillik 400bin Lira kazanc hic birsey. Ben Havaalaninda calisiyorum kazandigim para senede 200bin lira. Tarafli yayin öyle bir algi olusturuyorki sanki cok paraymis gibi geliyor.

26
22
yanıtYanıtla
ATMA RECEPMKS@KK.COM:

İNDİREGANDİ YAPIYORSUN HERHALDE NE İŞ YAPARSIN SEN 200 BİN LİRA ALIRSIN ?

yanıt0
yanıt0
COK Az kazaniyorunye@gmx.ch:

ayda 21 bin TL kazaniyor yigit bulut Tük telekom yönetim kurulu üyesi olarak 11bin tl bence cok az. TRTdende 10bin aliyor oda az. Koc Dogan Sabanci bunlarin en az 20 katini veriyodur. EN AZ.

yanıt0
yanıt0
kara yazıgs_ermeydan@outlook.com:

kardeş rakam 400binlira 40binlar değil ya birde merak ediyorum sen ne iş yapıyon havalimanında yoksa sende mi çalıp çırpıyon birde parayla alay ediyor millet askeri ücreti talim ederken 400 bin kazanç hiçbir şey değil diyor ne diyelim

yanıt0
yanıt0
adaletadalet141@hotmail.com:

adam gibi adamdır ona helal olsun şabanın biri topa iyi kafa vuruyordu diye milyon yurolar alsın milletvekili olsun seçmenine ihanet etsin bu gibileri görünce helaldir az bileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

5
36
yanıtYanıtla
ekonomistonurozdenur@hotmail.com:

bu adamın bilgisine sahipsen sana da 400 bin tl verirler. bilgin yoksa asgari ücretle kıyas yapma. not: akp ye bir kere oy vermişliğim yoktur.

8
24
yanıtYanıtla
turan_kkutlayturan26@mynet.com:

Sen bu yorumlara cevap vermeye gerek duymassın. Çünkü veremessin. İşine gelmez. Neden ? Çünkü sende o kapasite yoktur muhtemelen....

yanıt0
yanıt0
turan_kkutlayturan26@mynet.com:

Bir tane kendini kanıtlayacak bi yorum yaparmısın kardeş. Merak ediyorum kapasiteni...

yanıt0
yanıt0
turan_kkutlayturan26@mynet.com:

Sayın kapasite daha kaliteli yorum yapacagınızı iddia eden sizsiniz. Bende bekliyorum. Farklı bişey söylemeye veya yakıp yakıştırmaya gerek yok.... Konuyla alakalı olarak yorumunu bekliyorum...

yanıt0
yanıt0
AZBİLEebru@ebruseramik.com:

ARTİZLER BU PARADAN DAHA FAZLASINI HAFTADA KAZANIYORLAR YİĞİTE BU PARA AZ BİLE

4
26
yanıtYanıtla
Tüm 148 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title