Haberler

Yiğit Bulut'tan Merkez Bankası Başkanı'na: Adam Gibi Davranın

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başdanışmanı Bulut, Merkez Bankası'nın faiz indirimini az bularak kurumun başkanına yüklendi: "Bu devlet sizi adam etmiş, adam gibi davranın."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Yiğit Bulut, Merkez Bankası'nın faiz indirimini yeterli bulmadığını belirterek, "Bu devlet sizi adam etmiş, adam gibi davranın" diye konuştu.

TRT'deki programında ağır sözlerle Merkez Bankası'nı eleştiren Yiğit Bulut şunları söyledi: "Ya bizim zekâmızla dalga geçiyorlar, ya bu milletle eğleniyorlar, ya bu işin arkasında başka bir şey var. Artık çanak çömlek patladı. Lafı saklamanın anlamı yok. 0,25! Ne sağa yarasın, ne sola yarasın.

"HERKES OTURDUĞU KOLTUĞUN HAKKINI VERECEK"

'Küresel baronlar başımı sevsin' diye karar alıyorsan, hangi makamda olursan ol, hangi koltukta oturuyorsan otur. Gerisini söylemek istemiyorum. Ve bugün kalkmış elini ateşe dahi uzatmayanlar, ateşin içinde yatıp ateşin içinde kalkanlar hakkında konuşmaya başlamışlar. Herkes oturduğu koltuğun hakkını verecek.

"BU DEVLET SİZİ ADAM ETMİŞ"

Bu devlet size her şeyi vermiş, bu devlet sizi korumuş, bu devlet sizi kollamış, bu devlet sizi adam etmiş, adam saymış, adam gibi davranın."

CUMHURBAŞKANI DA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan da, Merkez Bankası'nın 0.25 puanlık faz artırımına yönelik olarak, "Acaba Merkez Bankası'nı da mı birileri nüfuz altına alıyor?" diye konuşmuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Merkez Bankası Yiğit Bulut Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (155)

AyMobil-ANDROID:

yemin olsun birşey anlamadım Ali Babacan, Beşir Atalay, maliye Bakanı Mehmet Şimşek TCMB başkanını başarılı buluyor bunlar saldırıyor yoksa gelmekte olan büyük krize suclumu arıyorlar. Sayın Cumhurbaşkanımız Esad la can ciğer gibiydiler bi sabah düşmanı oluverdi, jöleli'de tayyip beyin düşmanıydi o da bir sabah baktik dost oluverdi, valla kafam cok karışık. .

53
2
yanıtYanıtla
Ayyym@m.m:

Tayyip babaya kufur ediyordu ya la bu zamanin dehlinde. Ne demis mevlana: “ Yola ciktiklarini yolda bulduklarinla degisitirirsen yolunuda kaybedersin kendinide“

yanıt1
yanıt0
emekli:

seni kim adam etti.

29
3
yanıtYanıtla
KARTAL:

Bu Yigidi kailealin ve dediklerinede dikkatedin simdiyekadar neyi ongorduyse o gercekoldu! keske eskisigibi onu izleme ve tecrubelerininden faydalanma sansimiz olsa!

2
27
yanıtYanıtla
BENCE:

HOHAAAYYTT. Adamlıktan bahsedene bakın hele. 2-3 sene önceki videolarını açıp izlese utancından insan içine çıkamaz. (Utanma olmuyordu bunlarda sahi yaa. )

25
3
yanıtYanıtla
YAZIK:

kişilik bitmiş. artık senin için herşey mübah yiğit bulut. AKP ye oy verdiğime pişman ettin sen.

20
4
yanıtYanıtla
Insan:

Balik bastan kokar Cem bey, CB sokak jargonuyla konusursa bunun gibileride yaranmak icin ayni dili kullanirlar. Konustuklari konu hakkinda zerre kadar bilgileri olmasa dahi:-)

yanıt5
yanıt0
MUHASEBE:

SEN NE KADAR ADAMSIN ACABA

20
4
yanıtYanıtla
ahıskalıtürk:

adamsın yiğit adamsın ama bu kamalistler çapulcular vatan hainleri anlamaz

5
18
yanıtYanıtla
cenk:

kes lan sesini inekarabasi sen kendini ne saniyorsu düdük

20
3
yanıtYanıtla
Tüm 155 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title