Haberler

Yığılca'ya Bakan Müjdesi

Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün Melendere Turizm Havzası projesi ile ilgili verdiği ödenek müjdesini değerlendirdi.

Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü'nün Melendere Turizm Havzası projesi ile ilgili verdiği ödenek müjdesini değerlendirdi.

Bakan Özlü, Düzce Ak Parti Danışma Meclis toplantısında bölgede hayata geçirilecek yatırımlar için ödenek sorununun kalmadığının müjdesini vermişti. Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit'in 3 yıldır üzerinde çalıştığı, 36 milyon liraya mal olacak Melendere Turizm Havzası projesi için de ödenek sıkıntısının olmayacağı haberi ilçe halkını sevindirdi. DSİ nin üstlendiği yatırım, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve DSİ Genel Müdürü Murat Acu tarafından da destekleniyor. Proje hayata geçtiğinde İSKİ'nin su kaynağı olan Yığılca Melen daha temiz akacak.

Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit bir rüyanın gerçeğe dönüştüğünü kaydederek "Sayın Bakanım çok güzel bir ortamda böyle güzel bir müjdeyi Düzce'mize Yığılca'mıza verdi. Ben Sayın Bakanımız Dr. Faruk Özlü'ye projemize baştan beri destek veren Değerli büyüğümüz Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Sayın Veysel Eroğlu'na, vekillerime, İl Başkanıma, DSİ Genel Müdürü Sayın Murat Acu'ya, emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler ediyorum. Diyorum ki bir rüya gerçeğe dönüşüyor hayaller gerçek oluyor. Bölgemize hayırlı olur. Türkiye'mize hayırlı olsun diyorum" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muzaffer Yiğit Faruk Özlü Yığılca Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title