Haberler

Yığılca Üzerinden Yedigöller'e Ziyaretçi Akını

Yedigöller’e sonbaharın gizemli güzelliğini yaşamak isteyen yerli turist Yığılca yolunu kullanarak Yedigöller’e ulaşım sağlıyor.

Yedigöller'e sonbaharın gizemli güzelliğini yaşamak isteyen yerli turist Yığılca yolunu kullanarak Yedigöller'e ulaşım sağlıyor. Hafta sonu Yığılca adeta mahşeri bir kalabalıkta ziyaretçiyi ağırladı.

Hafta sonu ziyaretçi akınını uğrayan Yedigöller'e ulaşım Yığılca üzerinden de yapılıyor. İstanbul ve bölge illerden gelen çok sayıda turist Yığılca üzerinden Yedigöllere ulaşıyor. Hafta sonu yoğlun bir kalabalığı ağırlayan Yığılca ilçesinde imkanlar ölçüsünde guruplara konaklama sağlandı. Sağlanamayanlarda Düzce merkezde konaklamak zorunda kaldı. Vatandaşlar Yedigöller Yığılca arasındaki yolun iyileştirme çalışmalarına başlaması gerektiğini söylüyor. Her türlü alt yapısı mevcut ziyaretçi potansiyeli olan Yığılca bölgesi ve Yedigöller Milli Parkı Düzce'nin tanıtımına ve turizm gelirine ciddi katkı sağlayacak.

Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit yol ile ilgili olarak ise "Bugün şu mahşeri kalabalık bizim bu bölge üzerindeki bütün tezlerimizi haklı çıkarmaktadır. Hem tanıtım hem de ekonomik yönden Düzce'miz ve Yığılca'mız çok şeyler kazandı. İnanıyorum ki yetkililerimiz sesimizi duyup buralara gerekli özen gösterildikçe daha çok insan buralara gelecektir. İlimizde dört mevsim ziyaretçi bulan bir ilçeyiz. Deniz mevsimi kısa denebilecek kadar az sürüyor. O zaman buraların önemi daha da artmıyor mu? Her şey gün yüzünde. Ne olur kaybedecek hiç zamanımız yok. Yetkililerden ricam bir an evvel Yedigöller yolumuz için harekete geçilmeli. Sayın Valimizin ve siyasetçilerimizin bu konuda kararlı olduklarını yakınen bilen biriyim" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Yığılca Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title