Haberler

Yığılca Orman İşletme Müdürlüğü Personeline Eğitim

Yığılca Orman İşletme Müdürlüğü personeline, üretim ve standardizasyon konularında eğitim verildi.

Yığılca Orman İşletme Müdürlüğü personeline, üretim ve standardizasyon konularında eğitim verildi.

Bolu Orman Bölge Müdür Yardımcısı Şaban Bıyıklı, İşletmenin toplantı solonunda gerçekleştirilen eğitimde yaptığı konuşmada, özellikle personelin çalıştığı alanlarda iş güvenliğinin sağlanması gerektiğini, bu konuda görevlilerin kesinlikle taviz vermemeleri  gerektiğini söyledi.

Standardizasyon işlemiyle öncelikli olarak can ve mal güvenliği hedeflendiğini anlatan Bıyıklı, şöyle konuştu:

"Aynı zamanda kalitenin alt sınırını tespit etmek suretiyle belirlenen düzeyin altında mal ve hizmet üretimine müsaade edilmemektedir. Bu bilinçle bizlerinde standartlara uygun mal ve hizmet üretimi yapmamız kaçınılmaz. Bir ağaç en az 100 yılda meydana geliyor. Allah bilir kaç kuşak öncesindeki dedelerimiz bizlere miras bırakıyor. Orman teşkilatı olarak dedelerimizin bizlere bırakmış olduğu bu miraslara sahip çıkmalıyız ve en küçük bir dal parçasını bile en iyi şekilde değerlendirerek ülke ekonomisine katkıda bulunmalıyız."

Eğitim toplantısına İşletme Pazarlama Şube Müdür Vekili Rüştü Söyleyici, Yığılca Orman İşletme Müdürü Hüseyin Bulut, işletme şefleri, mühendisler, üretim ve depoda görevli orman muhafaza memurları ile üretim çalışanları katıldı. - Düzce

Kaynak: AA / Yerel

Orman İşletme Müdürlüğü Yığılca Bolu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title